Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Zapojte sa do nových súťaží a vyhrajte

Ďalšie kolo súťaží so stránkami www.frenky.sk a www.stenly.sk skončilo. Na oboch stránkach však zároveň začína nová súťaž. Kto vyhral a a čo môžete vyhrať tentokrát?

Frenkyho stránka ponúkala na september špeciálnu úlohu. Do Knihy návštev na www.frenky.sk ste mohli napísať nejaký uletený výrok a získať výber košických grindcore a noise formácií Summercore in Košice 92 (na MC).

Túto úlohu presne zvládli dvaja návštevníci a, aby to bolo spravodlivé, vyhrávajú obaja!

Brutálnu "noise" kazetu teda získavajú výhercovia s nickmi Tony a Stellka.
Na stránke stenly.sk nevyhral tentoraz nikto. „Normálny“ komentár, čo sa komu na stránke www.stenly.sk páči a čo nie, totiž v tamojšej Knihe návštev chýbal. No nevadí, vyhrať sa dá znovu.

O čo sa bude hrať v novej súťaži na www.frenky.sk a www.stenly.sk?

Súťažná úloha na mesiac október bude na Frenkyho stránke zjednodušená. Stačí do Knihy návštev napísať nejakú "múdrosť", pozoruhodný výrok, alebo to, čo sa vám na www.frenky.sk páči či nepáči. Výhrou bude tentoraz unikátny koncertný záznam (pozor, slabej zvukovej kvality) comebackového vystúpenia skupiny Strecha v Plastiku!

Súťažná úloha na mesiac október je na Stenlyho stránke opäť veľmi jednoduchá. Takisto stačí do Knihy návštev napísať nejakú "múdrosť", pozoruhodný výrok, alebo to, čo sa vám na www.stenly.sk páči či nepáči. Výhrou bude CD so sériou fotografií podľa vlastného želania a Stenlyho možností.

Uzávierka oboch súťaží je 5. novembra 2002.

Nuž hrajte a vyhrajte, držíme vám palce!

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK