Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Školenie práce s počítačom zadarmo!

Krajská organizácia Združenia podnikateľov Slovenska v Prešove vám ponúka <b>účasť</b> na sérii <b>školení práce s počítačom</b>. Ide o štyri kurzy (<i>Začíname s počítačom</i>, <i>Elektronická kancelária</i>, <i>Základy internetu</i> a <i>Internet pre ponikateľov</i>), ktoré vďaka podpore fondov Európskej únie môžete absolovovať <b>zdarma</b>. Ak ste začínajúci podnikateľ, prípadne sa chystáte podnikať, bežná cena kurzu (790 Sk) klesá na 0 Sk. Ide o sériu na seba nadväzujúcich intenzívnych školení, v malých skupinách, ktoré trvajú maximálne týždeň (v popoludňajších hodinách); ich stručný obsah nájdete nižšie...

<b>1. Začíname s počítačom

</b>Cieľom tohoto školenia je poskytnúť základy práce s počítačom – pre úplných začiatočníkov. Proces výuky začína zapnutím počítača alebo tlačiarne a končí zvládnutím prostredia Microsoft Windows. Absolventi získajú základné poznatky o fungovaní počítača, ktoré im pomôžu v budúcej práci s informačnými technológiami.

Rozsah: 5 dní, cca 10 hodín, intenzívny kurz v popoludňajších hodinách (od 16:00), minimálny počet účastníkov bezplatného kurzu je 10, maximálny 15.

<b>2. Elektronická kancelária
</b>
Obsahom školenia je programový balík Microsoft Office, so zameraním na funkcie, ktoré môžu absolventi využiť v podnikateľskej praxi. Lektori vás naučia napísať list či ponuku, vytvoriť si hlavičkový papier v textovom editore (Word) a zvládnuť kalkulácie a rozpočty v tabuľkovom editore (Excel) V prípade záujmu je možné obsah školenia rozšíriť o výuku tvorby prezentácií v programe PowerPoint.

Rozsah: 5 dní, cca 10 hodín, intenzívny kurz v popoludňajších hodinách (od 16:00), minimálny počet účastníkov bezplatného kurzu je 10, maximálny 15.

Požadované znalosti pre účasť: zvládnutie prostredia Microsoft Windows.

<b>3. Základy internetu
</b>
Toto školenie vás oboznámi s históriou globálnej siete internet, s jej schopnosťami, možnosťami a perspektívou. Naučíte sa používať najpoužívanejší prehliadač (Internet Explorer), pracovať s elektronickou poštou a efektívne vyhľadávať na <i>informačnej diaľnici</i>.

Rozsah: 4 dni, cca 12 hodín, intenzívny kurz v popoludňajších hodinách (od 16:00), minimálny počet účastníkov bezplatného kurzu je 10, maximálny 15.

Požadované znalosti pre účasť: zvládnutie prostredia Microsoft Windows.

<b>4. Internet pre podnikateľov
</b>
Cieľom tohoto intenzívneho kurzu je poskytnúť podnikateľom informácie, ktoré im pomôžu využívať internet skutočne efektívne. Dozviete sa, prečo je vaša internetová prezentácia dôležitá a zistíte, čo máte požadovať od toho, kto ju pre vás pripraví. V prípade záujmu môžete získať aj základy tvorby www stránok, podľa ktorých si jednoduchú prezentáciu pripravíte aj sami. Resp. sa naučíte, čo požadovať od profesionálnych webmastrov, aby bol efekt prezentácie čo najvyšší – so správnym pomerom cena/hodnota. Dozviete sa o význame elektronického obchodu, o jeho možnostiach a potenciále. Pomôžeme vám analyzovať váš podnik, aby ste sa dozvedeli, či pre vás e-business má význam, alebo môžete ešte rok či dva počkať...

Rozsah: 4 dni, cca 12 hodín, intenzívny kurz v popoludňajších hodinách (od 16:00), minimálny počet účastníkov bezplatného kurzu je 10, maximálny 15.

Požadované znalosti pre účasť: zvládnutie prostredia Microsoft Windows a práce s internetom.

<b>Prihlásiť sa</b> na školenia môžete osobne v kancelárii Krajskej organizácie Združenia podnikateľov Slovenska (Plzenská 2, bývalá budova PVT). Prípadne tak môžete urobiť telefonicky (mobil: 0905 904 558), e-mailom: zpspo@zpspo.sk alebo <a href="http://www.zpspo.sk/form.php?id=skolenie2002">online formulárom</a>.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK