Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel
aktualizované: 19.11.2010

Smutný Peter, Ing.

Názov / Meno:
Smutný Peter, Ing.
Sídlo (adresa):
Mirka Nešpora 19, Prešov
Mobil:
0905 890 506
E-mail:
Ing. Peter Smutný

58 r., ekonóm, nezávislý kandidát volebného obvodu č. 1 - Sídlisko III, Rúrky, kandidát č. 36.

Prečo kandidujem? 


* Lebo som rodený Prešovčan, mám rád svoje mesto, ľudí a život v ňom

           - napriek dlhoročnej kariére v úzkej spolupráci so zahraničím, som svoj celý svoj život prežil v našom meste. Poznám jeho prednosti a krásy, ale aj bolesti a potreby.

* Lebo poznám mechanizmus fungovania Mestského zatupiteľstva

           - od roku 2007 sa pravidelne zúčastňujem zasadaní Mestského zastupiteľstva a mám tak možnosť byť bezprostredným účastníkom dôležitých momentov v ktorých sa rozhoduje o kvalite života v meste, sledovať reakcie poslancov na aktuálne podnety občanov a spôsob riešenia akútnych problémov.

* Lebo svoje vedomosti a schopnosti môžem ako nezávislý kandidát vynaložiť prospech mesta výlučne v súlade so svojím svedomím a vedomím, bez politického diktátu

           - mnohokrát som bol v Mestskom zastupiteľstve svedkom neplodných diskusií a koalično-opozičných prekáračiek vedúcich nanajvýš k zablokovaniu rozhodovacieho procesu a k odloženiu horúcej témy na inú „vhodnejšiu“ dobu. Daňou za to bol vždy zmeškaný drahocenný čas a veľmi často aj zle vynaložené prostriedky, či zmarené projekty.

* Lebo považujem prácu poslanca za najlepší spôsob svojej angažovanosti v prospech Prešova a kvality života v ňom

           - chcem byť zaviazaný občanom a mestu tým, že všetky svoje vedomosti, schopnosti a skúsenosti, nadobudnuté počas štúdií a bohatej praxe, vynaložím v prospech mesta a jeho občanov. Že budem pracovať na premene Prešova na modernú európsku metropolu s vysokým životným štandardom.

Preto som sa rozhodol, že sa budem uchádzať o hlasy občanov mesta Prešova ako nezávislý kandidát na poslanca v komunálnych voľbách 2010, dôverujúc svojim spoluobčanom, že rozoznajú moju úprimnú ponuku na nezištnú službu mestu a životu v ňom a prostredníctvom svojich hlasov vo voľbách mi umožnia vykonávať ju.


 


 

 

 

 

aktualizované: 19.11.2010
11346
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK