Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela
aktualizované: 22.10.2014

Babylonský Vladimír (3) - VO1

Názov / Meno:
Babylonský Vladimír (3) - VO1
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 1
E-mail:
WEB:
https://www.facebook.com/vladimir.babylonsky
Vladimír Babylonský

41 r., manažér, nezávislý kandidát


1.Prečo ste sa rozhodli kandidovať? 
V Prešove na Sídlisku III. som sa narodil, vyrastal a bývam. Podrobne poznám túto časť mesta, poznám ľudí, ich priority a potreby. Nesľubujem zázraky na počkanie, pretože žiadna zázračná medicína neexistuje. Ponúkam však tvrdú prácu v prospech obyvateľov nie len Sídliska III, ale celého Prešova. 

2.Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas?
Počas rokov pôsobenia po boku primátora mesta Pavla Hagyariho, ako vedúci jeho kancelárie som mal možnosť dokonale spoznať fungovanie samosprávy a okúsiť jej silné i slabé stránky. Svoje nadobudnuté skúsenosti by som rád zúročil ako poslanec mestského zastupiteľstva, ktoré ma kompetencie a možnosti na riešenie problémov a požiadaviek, ktoré sa dotýkaju priamo občanov mesta. A to bez farby politického trička. 

3.Aké budú Vaše priority? 
K mojim prioritám patria v prvom rade bezpečnosť a poriadok na sídlisku aj v meste. Nemenej dôležité sú opravy chodníkov a ciest, rekonštrukcia materských a základných škôl, ale aj vznik ďalších oddychových zón a detských ihrísk. Budem tiež presadzovať zlepšenie podmienok pre psíčkarov vybudovaním nového výbehu a tiež zníženie dane za psa.


aktualizované: 22.10.2014
13205
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK