Diskusná téma:
A priroda už ľem tak meľe s pošľedneho. Až še to zlame, uvidzime zazraki, jeke sme ešči ňevidzeľi, tote co ešči postaňu a budu zavidzec mertvim, že še maju ľepši.
Úvahy o živote
Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
Hangari | 10.6.2016 19:10
To je tzv. totálna demokracia
Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.
sangalo | 29.7.2016 15:51
Cele zle , zivot ma plynut ako rieka, teda cestou najmensieho odporu a ci uz vezme zo sebou mosty, ci domi, alebo obstastni napr rybarov dobrymi ulovkami, nie je chybou rieky, ale tych, co jej prekazky do cesty ci uz umyselne, alebo neumyselne postavili...cize z trochou gazdovskeho rozumu sa da prezit pekne plynuci zivot, pricom pozerat sa na zivot z roznych uhlov pohladu, ake len cloveka napadnu je dovolene a casto obohacujuce, nie vsak vzdy, no ked je clovek dostatocne citlivy, moze sa vyhnut slepim ulickam v roznosmernych dialogoch, ci ako tu bolo nazorne predvedene, v monologu o)
Hangari | 28.8.2016 09:27
... švet tu budze ľem mi - ľudze ňe. Vikapeme, bitki a čistki medzi sebu, kto ma vekšu pravdu a co je najľepše. Mišľim, že dajaka vojna je už na spadnuce.A priroda už ľem tak meľe s pošľedneho. Až še to zlame, uvidzime zazraki, jeke sme ešči ňevidzeľi, tote co ešči postaňu a budu zavidzec mertvim, že še maju ľepši.
xelen | 9.2.2017 17:39
Choďte so svojími prepolitizovanými hovadinami do kelu. Stačí rýchly scan očami a vidím, že Prešov a život v meste máte v paži. Kde tu píšete o Prešove? Žiadam administrátora aby zrušil možnosť prispievať sem tieto spamovacie dristy. Stačilo. Dosť bolo. Zachvíľu sem nabehnú príspevky z "veľatmy". Kde je tu diskusia? Tak rozvíjame tu mesto, či riešime dristy?
Hangari | 9.2.2017 18:05
To je calkom liberalne.