Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
Diskusná téma:

Zakon o holokauste

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#68027
Zakon o holokauste 68027
jankakor (ID: 2715) | 4% Majster
jankakor | 8.2.2018 15:49
Prezident Duda podpisal zakon, podla ktoreho je trestne hovorit o vine Poliakov za holokaust alebo pouzivat termin polske koncentracne tabory. Novela zakona o ustave narodnej pamäti tresta pripisovanie zodpovednosti Poliakom, stanovuje tri roky basy za pouzivanie slovneho spojenia !polske tabory smrti! a dalsie terminy, ktore mozno interpretovat ako pokus pripisovat Poliakom spoluvinu.
Plan na presidlenie zidov vznikol este pred vojnou. Sionisticky kongres, ktory sa v roku 1933 konal v Prahe, vyzval zidov o co mozno najrychlejsie vybudovanie narodnej domoviny. Jasne stanovili ciel: Nezavislost zidovskeho naroda v Palestine na oboch brehoch Jordanu nie ako mensiny, ale ako niekolkomilionovej komunity! Po roku 1933, teda este pred vojnou, odislo z Europy, z vlastnej iniciativy - z vlastneho rozhodnutia(!), do Palestiny viac ako 1 milion zidov.
Dlhodobym strategickym cielom bolo vytvorenie zidovského statu Izrael. Polsko rozdelili podľa nemecko–sovietskeho paktu. Severozapadnu cast pripojili k Nemecku, vychod k Sovietskemu zväzu a v juznej casti vytvorili Generalny gouvernement. V priamej suvislosti s delenim Polska su zverstva spachane v Katynskom lese, kde Sovieti tajne postrielali 22 000 polskych dôstojnikov, masaker bol spachany komplet NKVD, aby zlomili odpor Poliakov. Sovieti vyprodukovali dôkazy a priviedli svedkov, ktori v Norimbergu prisahali, ze Nemci spachali Katynsky masaker. Pojem Holokaust je dokonalym prostriedkom na odvratenie pozornosti od rozsiahlych zlocinov, ktore komunisti popachali pocas vojny ako aj po nej. Hromada lzi a manipulacii.

Izrael zakon oznacil za pokus o prepisanie dejin a podla Pavla Mestana zakon vytvara podmienky pre sirenie popierania holokaustu.
Nuz boja sa historickej pravdy... Najvyssi cas prijat takyto zakon aj na Slovensku.

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

#68035
RE: Zakon o holokauste 68035
Hangari (ID: 287) | 16% Idol
Hangari | 11.2.2018 10:56
Za pravdu še trestalo predtim, teraz i v buducnosci. Upaľovaňe na hraňici, nacahovaňe na škripec, chodzeňe po žeravim uhľu, virezavaňe jazika, ľacim olovova do ustoch ušoch, obešeňu, blokovaňu učtoch, mazaňu prispevkoch, virucovaňu zos školoch, zos roboti, zakas sluchac a špivac pišňčki. Jeden mudri napisal: Kec sceš znac kto ci vladňe, zisciš to tak keho ňemožeš kritizovac.
#68077
Nacisticke neboli prve koncentraky v Polsku 68077
#68154
RE: Nacisticke neboli prve koncentraky v Polsku 68154
jankakor (ID: 2715) | 4% Majster
jankakor | 21.2.2018 11:01
Klobuk dolu pred premierom Morawieckim, dokazal ako jeden z mala otvorene povedat pravdu, ze zidia su pachatelmi, zidia su zodpovedni za holokaust. Nebude trestne, nebude povazovane za zlocin hovorit, pisat, ze zidia organizovali presidlenie, deportacie, ze zidia su zodpovedni... a Izraelcania ho hned obvinuju z antisemitizmu, vraj jeho vyroky su poburujuce.
#68155
RE: RE: Nacisticke neboli prve koncentraky v Polsku 68155
trex (ID: 653) | 1% Majster
trex | 21.2.2018 11:08
v archivoch je ukryte obrovske mnozstvo pravdivych dokumentov ... .next
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK