Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
Diskusná téma:

Stromová politika v meste

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#69693
Stromová politika v meste 69693
Opteron (ID: 5234) | -17% Profesionál
Opteron | 5.10.2018 07:14
Uz viac krat som si vsimol, ze padnute stromy orezu alebo strom spilia lebo sa naklana a pod. Na pni vyrasia krasne nove vyhonky a neskor zrezu i tie. Existuje na to nejaky vazny dovod? Preco nevysadia novy strom na mieste stareho alebo este lepsie preco nenechaju zdarma dorast novy strom ak vyrasi z pna? Ja viem, ze vela vyhonkov pen nemoze mat ale ved predsa pockam kym odrastu a po par rokoch orezem tie najslabsie aby ostal iba jeden. Nielenze z daneho miesta zmyzne strom natrvalo oni to tak nechaju a este zlikviduju aj to co sa mohlo obnovit samo.

Stromy vyznamne prispievaju ku kvalite ovzdusia, znizuju okolite teploty v lete, su domovom pre vtactvo ... Miestami nam vznikaju preriedene poratsy, ktore uz i tak boli riedke.
#69694
69694
jarmok (ID: 130) | 10% Pokročilý
jarmok | 5.10.2018 08:18
Súhlasím. Mesto by malo vysádzať viac stromov. Teraz v jeseni sa to ešte dá. Dosť je na sídliskách hluku a prachu. Idú voľby, poslanci
sa sami môžu ukázať a zabrigádovať si. Radi pomôžeme.

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK