Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
Diskusná téma:

Sloboda prejavu na PIS

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#69798
Sloboda prejavu na PIS 69798
borec (ID: 3376) | 23% Profesionál
borec | 8.11.2018 22:33
Niekedy som si myslel, že na PIS si môžem uviesť názor bez cenzúry. Žiaľ nie je to tak. Pre PIS sú si politici rovní a rovnejší. Rovnejší je p. Drutarovský. Včera som sem zavesil tému ohľadom jeho obťažovania otravnými telefonátmi celého Prešova. A čo sa nestalo. Téma bola zmazaná. Žiaľ PIS už spadlo na dno žumpy. Gratulujem Vám... . Niekedy ste tu mali denne 200-300 príspevkov. A dnes? 2-3? Ste skutočne esá. Definitívne tu končím. Posledný nech zhasne... ..
#69799
RE: Sloboda prejavu na PIS 69799
pis.sk (ID: 9) | -5% Začiatočník
pis.sk | 8.11.2018 23:08
Prosím, nemýľte si slobodu prejavu s priamym urážaním.
Nemáme blízko ku žiadnemu politikovi.
Váš príspevok bol:
Aj Vám sa dnes stalo, že Vám zazvoní telefón a tam odkaz že Drutarovský má záujem o Váš názor? Ak položíte za pol hodiny sa to zopakuje až kým nedáte číslo na black list. Áno je to ten sviniar, ktorý terorizoval celý Prešov 10 rokov ohľadom cesty. Vtedy ho Váš názor nezaujímal. Tak ako by ho nezaujímal ďalšie 4 roky ak by bol zvolený. Smrad ostane smradom, aj keď sa vyvetrá.
Ak sa uchyľujete nazývať hocikoho smradom a sviniarom, nepovažujeme to len za porušenie kódexu diskusie, ale minimálne slušného správania.
Pokiaľ máme mať diskusné príspevky v tomto štýle, radšej nebudeme mať žiadne.
Pozdravujeme zrkadlo v kúpeľni ... .
#69809
RE: Sloboda prejavu na PIS 69809
trex (ID: 653) | 1% Majster
trex | 9.11.2018 16:30
My svetaznalí cynici, diskusiu na fórach berieme s humorom . Sme zvyknutí na drsnú spatnu vazbu od diskuterov na akomkoľvek fóre, V realnom zivote nas neoblbnú typci ako Drutarovsky, svojimi gestami a kravatami.
-- Nepouzivaj vulgarne slova a nadavky, napis radsej pejorativum napr. klasik by povedal, ze D. je duševný maloroľnik...na rozdiel od nás, baranov a vidiečanov - vzdelaný intelektuál európskeho a washingtonského strihu / ha ha ha /,
---je to iba politický turista, riadený ako dron Miukom Brbb ... .osvietený liberálny
poskok. s papierom z prestížnych dúhovo genderovych školeni americkými vymyvačmi mozgov, neukotvený , neurčitý, neideologický, nevyhranený, hlasíč volebnej demagógie a keď sa nedočka sľubovaného, poputuje ďalej.

..next

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK