Diskusná téma:
Kvalita potravín
Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
mam dosť | 5.1.2019 17:01
A aka ze je hodnota tvojho normalneho cukru? Ved cukor je jed. Jediny cukor prijatelny pre zdravie cloveka je v ovoci, zelenine a mede.
radikál | 5.1.2019 14:48
Werty má pravdu . Drahšie potraviny (sladké) obsahujú cukor normálny, kalorický. Ten je však drahý. Preto výrobcovia používajú umelý cukor, ktorého hodnota je prakticky nulová. Oči ošáliš, ale žalúdok nie.
werty | 5.1.2019 00:31
Ako potravinar... Ponukneme obchodnemu retazcu kvalitnu potravinu za napr. 1,2/kus a lacnejsiu verzia za 0,7%kus...retazec si vyberie 0,7 kus a nabucha si marzu, aby co najviac zarobil, (na stretnutie chodia obchodnici, ktori netusia co su Ecka, umele sladisla atd, nie kvalitari) zakaznik potom je nekvalitnu surovinu a slnieckari si fotia etikety co vsetko ten vyrobca dal do produktu, my by sme vyrabali kvalitne suroviny ale su drahsie a retazec ich nevezme do predaja... Cisla nepustia a ked mate na hale 200 ludi a uver na firme tak mu nepoviete nie...
Kazo | 4.1.2019 22:49
Už sa popísalo mnoho o dvojakej kvalite potravín, resp. kvalite potravín na našom trhu. Dnes som kúpil v Kauflande "akciové Delisy" a keď som jednu ochutnal, zďaleka sa to už na originálnu Delisu nepodobá. Nápadne mi chuťou pripomínala poľské oblátky a mám vážne podozrenie, že len obal je pôvodný. A samozrejme aj cena je slovenská...
Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.