Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel
Diskusná téma:

Zastávka na Clementisovej

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#70059
Zastávka na Clementisovej 70059
Opteron (ID: 5234) | -17% Profesionál
Opteron | 21.1.2019 10:09
Nedavno som stal na zastavke Clementisova, ta co je na strane parku a ktorej spoje smeruju do mesta. Cakal som na autobus, pod nohami som mal realativne novy asfalt, patrajuc trocha dalej som zbadal v asfalte otvor, na strom. Bol lemovany obrubnikom, vyzeralo to ako nove. Napriek tomu tam strom nebol, ale iba pozostatok po strome, taky pnicek. Vyzeralo to celkom komicky. Ktosy dal peniaze na obnovu zastavky, naprojektoval vyrez pre strom, oblozil to obrubnikom z betonovych tvarnic a tu hla, potom prisiel dalsi expert a strom z nejakeho dovodu spilil. Myslim, ze to bolo tak uz pocas leta. Skoda, ze sa s tym asi nebude nic diat.
#70061
dobrý postreh 70061
vlkodlak (ID: 5348) | 0% Majster
vlkodlak | 21.1.2019 22:26
udenáče beru šicko, maju kočare. ale možno im krivdzim ... trebalo bulo fotopascu... infra zameriavač... aľe stromik še posadzi druhy, dufam... , žebi vlci a veveričky žili v simbioze... pod gaštanami v parku. meske šandare ľem papuče... a tote kontajnere ľem rozrucuju, to še nezmení???

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK