Diskusia k článku:
Tradícia dlhá stáročia: Prazdroj spolu s mníchmi uvarili špeciálny veľkonočný ležiak
Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
xelen | 10.4.2019 19:28
Vždy vo mne dačo sklamane pípne, keď si uvedomím, že Šariš patrí pod Plzeňský Prazdroj.
RE: Tradícia dlhá stáročia: Prazdroj spolu s mníchmi uvarili špeciálny veľkonočný ležiak
70906
vlkodlak | 10.4.2019 22:23
...rob to tak, jak ja: nažberaš chmeľu do zajdy (rošňe všadzi okolo torysy)... potom daš kvašic jačmeň, aľe pozor- do pramenitej vody!!! ňe do totej co ci čuri z kohucika! bo to chlorovana- z čističky odpadových vod... (nezačne fermentacia)... podľa teho jak je ceplo koštuješ cez pipu... možeš varic predtym (nemušiš)... , ňe nakonec ! (ucekol by ci ďžin)... nakonec pridaš chmeľový vývar... hermeticky nabombuješ do plastových fľaškoch a do ľadničky... možeš eščik pridac medu a ľižičku inst. kávy (na začatku)... a jak pridu horučavy, tha še zbešniš... s tymi chemickymi chcankami še to neda porovnac...
Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.