Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Maľovanie v Poetike

Pozývame Vás stráviť kreatívny večer v arteterapeutickom tóne. Túžili ste si niekedy namaľovať svoj vlastný obrázok ? Príďte ku nám do POETIKY!


Navyše pre Vás máme dobrú správu : Nepotrebujete na to žiadny špeciálny talent. Postačí, ak si vo vrecku prinesiete zvedavosť a chuť tvoriť. Chceli by sme Vám dopriať priestor, aby ste sa mohli ponoriť do procesu kreatívnej tvorby, zrelaxovať, vypnúť, oslobodiť sa od vlastných limitov. Ponúkame Vám jedinečnú možnosť stretnúť sa so sebou samým a s ľuďmi s podobnými záujmami v príjemnom prostredí našej kaviarne.


Maľovanie bude prebiehať pod odborným vedením renomovanej arteterapeutky Ivany Pančákovej (ateliér Zlatá Ipka). Ako výsledok si odnesiete vlastnoručne namaľované plátno, ktorým si vyzdobíte svoj priestor, ktorým môžete niekoho obdarovať alebo si dopriať príjemne strávený kreatívny večer.


PaedDr. Ivana Pančáková - je dlhoročný výtvarný pedagóg, akreditovaný arteterapeut (arteterapeutický ateliér ZLATÁ IPKA), člen Asociácie slovenských arteterapeutov. Aktívne sa venuje výtvarnej tvorbe - maľbe, výtvarným objektom a fotografii. Miluje ticho, príbehy a záhradu.


Vstupné: 18 € ( v tejto cene je zarátaný kredit v hodnote 5 eur, ktorý môžete využiť na čokoľvek z našej ponuky. Ochutnajte naše letné miešané nápoje s poctivými domácimi sirupmi, BIO džúsy, ajurvédske čaje, fantastickú čokoládu, či čokoľvek z našej kuchyne a bohatej vinotéky...) a príspevok na materiál 13 EUR ( v cene je zahrnuté maliarské plátno, dispozícia maliarskych stojanov, akrylové farby, štetce. ale predovšetkým odborný koučing arteterapeutky.


Minimálny počet účastníkov : 7 / maximálny počet 20 osôb


Z organizačných dôvodov Vás veľmi pekne prosíme POTVRDENIE ÚČASTI, spôsobom , , going, , sa berie ako záväzné. V prípade nemožnosti sa dostaviť, prosíme Vás kontaktujte nás cez messenger, alebo na tel.c : 0910 442 222 MINIMÁLNE jeden deň pred konaním akcie ( UTOROK do 19:00 ).


Tešíme sa na Vás !

Pridal: Redakcia pis.sk
1085

Poetika bistro & coffee & wine

Sídlo (adresa):
Hlavná 20, 080 01 Prešov
Telefón:
Mobil:
0917 215 295
E-mail:
WEB:
http://www.poetikapresov.sk/
Facebook:
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK