Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
udalosť sa už konala

Program kina 14.12.2019

ČIERNE VIANOCE 21:00 hod.
Žáner: horor, triler
OBSAH:
Keď do univerzitného mestečka dorazí na Vianoce namiesto Ježiška maskovaný zabijak, budú si jeho obyvateľky priať jediný darček – prežiť. Čierne Vianoce sú remakom obľúbenej hororovej klasiky, v ktorej namiesto vianočného punču „tečie“ krv.
Študentka Reily (Imogen Poots) je po zľahka traumatickom zážitku zo stretnutia s opačným pohlavím vysadená na všetkých chlapov. Jej spolubývajúce na internáte ju v tom mohutne podporujú, veď od čoho iného sú tu kamarátky ? Všetky sa tešia, ako si užijú vianočné sviatky v prázdnom vysokoškolskom internáte, z ktorého väčšina študentov odišla tráviť sviatky so svojimi rodinami.
Dokonalú idylu plnú snehu a blikajúcich svetiel naruší séria textových správ, ktoré im začnú chodiť na mobily. Následne jedna z nich zmizne a ďalšiu zavraždí maskovaný útočník. Než si Reily a ostatné dievčatá uvedomia, že im všetkým ide o život, stratia akúkoľvek nádej na únik. Majú len dve možnosti – pasívne čakať, až si smrť príde aj pre ne, alebo sa postaviť na odpor. Kľúčová otázka znie, kto proti nim vlastne stojí, a či môžu veriť niektorému z kamarátov, ktorí im prišli na pomoc.
Horor Čierne Vianoce natočilo štúdio Blumhouse, ktoré v posledných rokoch udáva trend v hororovom žánri. Vytvára originálne, odvážne a oceňované žánrové perly (My, Uteč, Rozpoltený), ale tiež úspešné mainstreamové remaky desivej klasiky, akými sú Halloween alebo práve Čierne Vianoce.


JUMANJI: ĎALŠÍ LEVEL
2D 15:20, 18:20, 20:10, 20:40 hod.
3D 17:40 hod.
Žáner: dobrodružná komédia
OBSAH:
Obľúbené herecké kvarteto Dwayne “The Rock” Johnson, Jack Black, Karen Gillan a Kevin Hart je späť!
Vo vianočnej novinke sa Martha, Bethany a Fridge vracajú do hry nájsť Spencera po tom, čo záhadne zmizol. Zisťujú však, že hra sa zmenila a prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie ako predtým. Pretože Jumanji viac nie je len džungľa, ale aj horúce púšte či zasnežené pohoria s novými, nebezpečnými nástrahami…


ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO II 13:00, 14:10, 15:10 hod.
Žáner: animovaný
OBSAH:
Elsa, Anna, Olaf, Kristoff a Sven v dlhoočakávanom pokračovaní úspešnej animovanej komédie štúdia Disney.
Prečo sa Elsa narodila s magickými schopnosťami? Odpoveď na túto otázku ju láka, zároveň však ohrozuje jej kráľovstvo. Spolu s Annou, Kristoffom, Olafom a Svenom sa vydávajú na pozoruhodnú a nebezpečnú cestu. Vo filme Ľadové kráľovstvo sa Elza obávala, či jej schopnosti nie sú pre svet príliš mocné a nebezpečné. V Ľadovom kráľovstve 2 musí dúfať, že sú dostatočné...


LAST CHRISTMAS 19:40 hod.
Žáner: komédia, romantický
OBSAH:
Hviezda z filmu Hry o tróny Emilia Clarke žiari, zabáva a dojíma v romantickej vianočnej komédií Last Christmas. V jej príbehu sa dokonale spája autorský talent herečky a oscarovej scenáristky Emmy Thompson s nadčasovými skladbami Georga Michaela.
Keby hľadala Bridget Jonesová väščiu smoliarku než je ona sama, s Kate /Emilia Clarke/ by trafila klinec rovno po hlavičke. To dievča síce vyzerá ako roztopašný čertík, v skutočnosti však priťahuje problémy všetkého druhu - nerozumie si s vlastnou rodinou, nevyzná sa sama v sebe, nevie si nájsť normálneho chlapa a navyše pracuje v obchode s vianočnými dekoráciami. Oblieka si škriatkovský kostým, cinká rolničkou a v hlave sa jej stále točí vianočný hit Georga Michaela Last Christmas. A hoci pred rokom pri komplikovanej operácií balansovala na hrane života a smrti, druhú šancu vôbec nevyužíva tak, ako by sa očakávalo. Okázalo na všetko kašle a vyberá si v živote vždy tú najjednoduchšiu cestu. Všetko sa ale zmení, keď spozná záhadného mladíka, ktorý sa jej stále častejšie pletie nielen do cesty, ale aj do života. A hoci Kate neplánuje nič meniť, pod vplyvom tohto chlapca a magických svetiel vianočného Londýna, sa aj jej predčasne zatvrdené srdce začne pomaličky roztápať.
Od čias takých vianočných hitov ako Láska nebeská či Prázdniny tu asi nebol romantický film viac spojený s obdobím svetielok, darčekov a vianočného punču ako práve film Last Christmas. Emma Thompson oprášila dávny nápad svojho priateľa Georga Michaela a napísala scenár na motív jeho večnej vianočnej klasiky Last Christmas. Je možné natočiť film podľa jednej pesničky? Vôbec o tom nepochybujte! Ak máte doma Oscara za najlepší scenár /Rozum a cit/ a na konte veleúspešné Dieťa Bridget Jonesovej, nemáte sa čoho báť.
"Nejde o povrchnú romantickú komédiu, ale o chytrý film s vážnymi podtónmi a silnými emóciami. Pôvodne som vianočnú romantiku vôbec nakrúcať nechcel, tento nápad sa však nedal odmietnuť, " hovorí režisér Paul Feig.


PÁN MAZNÁČIK 13:30 hod.
Žáner: rodinná komédia
OBSAH:
Pán maznáčik sa má ako v bavlnke. Žije si luxusný život a dostáva papať len tie najlepšie psie pochúťky. Všetko sa však zmení, keď sa nečakane ocitne na ulici, kde mu nikto pod ňufák neprinesie misku s jedlom. Mladému dievčaťu sa pána Maznáčika síce podarí zachrániť z ulice, avšak dokáže pán Maznáčik žiť už len bežný neluxusný život?


SEXI JEXI 17:30 hod.
Žáner: komédia
OBSAH:
Phil je závislý – od svojho mobilného telefónu. Nemá žiadnych kamarátov, osobný život ani žiadnu priateľku. Ale jeho status na Facebooku sa čoskoro zmení. Keď mu odíde starý telefón, kúpi si novší model s neočakávanou funkciou JEXI. Je to životná koučka a virtuálna asistentka v jednom. S jej pomocou si konečne začne užívať život a jeho závislosť na mobile postupne slabne. Lenže umelá inteligencia začne zrazu žiarliť a rozhodne sa svojmu majiteľovi poriadne komplikovať jeho milostný život...


ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 16:10, 18:00, 18:40, 20:30 hod.
Žáner: romantický, komédia
OBSAH:
Vianočná romantická komédia v réžii Jakuba Kronera s výnimočným hereckým obsadením, natočená v zimnom prostredí Vysokých Tatier. Scenár filmu sa začína pár dní pred Vianocami a končí na Nový rok a cez množstvo komických, ale i romantických situácií ukazuje, že láska má veľa podôb, ale nakoniec si každého nájde.


TROLL: PRÍBEH O CHVOSTE 13:10, 14:00, 15:30, 16:30 hod.
Žáner: animovaný, dobrodružný
OBSAH:
Tvorcovia obľúbeného Shreka a postavičiek z Madagaskaru prichádzajú s novou rozprávkou, Troll: Príbeh o chvoste. Pokojné spolunažívanie v kráľovstve trollov Ervod je narušené, keď zlomyseľný Grimmer premení kráľa Groma na kameň a jeho chvost ukryje v temnom Zakázanom lese. Podľa starodávneho proroctva je jediným trollom, ktorý môže všetko napraviť, jeho syn, princ Trym. Má na to však len 3 dni! Preto sa spolu s kamarátmi vydá na divokú a nebezpečnú výpravu, aby zachránil svojho otca, získal jeho chvost späť a navrátil do kráľovstva pokoj a harmóniu.

Pridal: Redakcia pis.sk
516

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK