PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/10264/pivny_festival.html

Pivný festival

udalosť sa už konala < Prešov - 4 Sport areál < Voľný čas

Pivný festival
Pivný festival
Sme veľmi radi, že aj napriek nepriaznivej situácii v súvislosti s opatreniami kvôli COVID 19, ktorá ovplyvňuje dianie v celom svete, môžeme aj tento rok otvoriť brány Pivného festivalu vo štvrtok 30. júla. Vzhľadom na obmedzenia týkajúce sa max. počtu návštevníkov festivalu, predĺžili sme jeho trvanie na 25 dní, takže posledné pivo načapujeme v nedeľu 23. augusta.


Ďakujeme všetkým výrobcom a distribútorom piva, ktorí aj v neľahkej situácii prijali naše pozvanie a pomohli nám tak ponúknuť počas festivalu návštevníkom takmer 100 druhov piva, vrátane viacerých špeciálov, alko aj nealko siderov a radlerov z domácej produkcie, Čiech a Moravy, ale aj Nemecka či Anglicka. Okrem známych značiek, ktoré u nás každoročne ochutnáte, tento rok pribudli malé remeselné pivovary zo Slovenska - Ikkona, Martins, ale aj z Čiech - Břeclav či Krakonoš a po viacerých rokoch sa k nám vrátil Staropramen so svojim sortimentom.


Celý festival bude práve kvôli vyššie uvedeným opatreniam tento rok sústredený v jednom veľkoplošnom stane v centre areálu, kde bude postavené aj pódium, na ktorom okrem iného uvidíte ElevenHill, Žbirka Revival, José Garciu , Olympic Revival, The Fathers či Basawell. Celý program bude uverejnený na stránke v priebehu krátkeho času.


Pre malých návštevníkov, ale aj "večné deti" máme pripravené kolotoče a množstvo atrakcií.


V rámci festivalovej gastronómie si návštevníci budú môcť vybrať z pestrého sortimentu pivných špecialít, ktoré budeme ponúkať na výdajnom mieste v rámci veľkoplošného stanu na hlavnej spevnenej ploche.


Príjemné posedenie poskytne návštevníkom festivalu aj terasa „Pivárne pri trati“ s kapacitou 120 miest, s bohatou ponukou grilovaných špecialít a pív, za ktoré bude možné platiť eurami.


NOVINKOU tohtoročného festivalu je pivo KOŇAR, ktoré pre Vás dal navariť organizátor festivalu a ktoré budete môcť ochutnať v troch verziách Koňar svetlý 10°, Koňar ležiak svetlý 12° a špeciál Koňar Porter Jahoda 14°.


Ďalšou NOVINKOU tohtoročného festivalu je bezhotovostný platobný systém NFCtron, ktorý všetkým návštevníkom zaistí príjemnejší zážitok z akcie. Odpadnú starosti s drobnými, získate prehľad o svojej konzumácii priamo v mobile.


✅ Vyhľadajte označenú nabíjaciu zónu pri vstupe do areálu, kde dostanete prenosný náramok s čipom, s ktorým budete platiť vo všetkých stánkoch na festivale


✅ Poplatok za čip pri prvom dobití je 1,5 €. Čip funguje podobne ako platobná karta a je nevratný. Zostane vám ako pamiatka na akciu.


✅ Na čip si v nabíjacej zóne hotovostnou platbou nabijete ľubovoľnú sumu, kredit na čipe si môžete dobíjať počas festivalu znova a znova.


✅ Pri prvom nabití čipu dostanete unikátny QR kód k Vašej elektronickej účtenke, kde môžete sledovať všetky pohyby a zostatok kreditu počas celého festivalu.


✅ Kredit si môžete kedykoľvek skontrolovať aj v nabíjacej zóne a vo všetkých predajných stánkoch.


✅ Otváracia doba nabíjacích miest je od 16.00 do 22.00 hod.


Sledujte nás aj na webe aj FCB!

 
  Voľný čas | Prešov - 4 Sport areál | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 2015 krát |  diskusia (0)