Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Škola varenia - Plníme novoročné predsavzatia II

Určite ste sa minimálne raz, dvakrát pristihli pri ochutnávke nejakej našej špecialitky z BISTRA, alebo sezónneho menu - pri otázke :


Ako to tí naši šéfkuchári vlastne robia ? Ako to ochutili, uvarili, koľko lyžičiek toho a koľko štipiek korenia toho, ako dlho sa to varí, ako dlho pečie... .atp.


Máte jedinečnú šancu odpovedať si na svoje zvedavé domnienky, dohady, otázky... . pretože 27.1 pre Vás opätovne pripravujeme ŠKOLU VARENIA na tému PLNÍME NOVOROČNÉ PREDSAVZATIA II, s kuchárskymi autoritami nášho Bistra.


Pod profesionálnym vedením Executive Chef Fera Sedláka & hlavného šéfkuchára Bistra POETIKA Martina Pastulu, sa totiž všetko dozviete a dokonca si to budete môcť aj samy navariť a ochutnať.


Maximálna kapacita/ počet prihlásených - 15 ľudí
Cena VSTUPENKY: 35EUR/os.


V prípade záujmu si miesto môžete aj predbežne rezervovať na tel. čísle : 0910 289 807 ( za záväznú sa rezervácia považuje až po vyplatení vstupného ).

Pridal: Redakcia pis.sk
456

Poetika bistro & coffee & wine

Sídlo (adresa):
Hlavná 20, 080 01 Prešov
Telefón:
Mobil:
0917 215 295
E-mail:
WEB:
http://www.poetikapresov.sk/
Facebook:
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK