PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/10453/poeticky_valentin.html

Poetický Valentín

udalosť sa už konala < Poetika bistro & coffee & wine < Voľný čas

Milí zaľúbenci, manželia, frajeri, milenci, lásky na prvý, druhý pohľad... skrátka Vy všetci, ktorí cítite biť svoje srdce v hrudi aj pre niekoho iného než vlastný instagramový profil... .


Po roku k nám opäť dorazil Val. Nie Kilmer. Ani šialený Valent z románu Arpáda Šoltésa (Mäso), ale VALENTÍN... vraj svätý a tiež patrón zamilovaných.


My veľmi dobre vieme, že pre niektorých z Vás ide o sviatok načisto otravný, biznisovo orientovaný artefakt žitého kapitalizmu. Prežitok? Objekt každoročného bojkotovania? Príčina diagnózy diabetes na jeden jediný deň... ?


Tiež si ale dovolíme myslieť, že pre mnohých z Vás je to jedinečná príležitosť zobrať svoje zákonité manželky / milenky / lásky / frajerky na nejakú skvelú večeru, pozerať im dve hodiny do očí... . a potom si konečne zapnúť telku a do očí pozerať futbalu.


ALE NA MILIÓN PERCENT VIEME, veríme, vlastne zúfalo chceme veriť, že sú medzi nami/Vami aj takí, ktorí Valentína z duše zbožnujú a oslavujú ho každý rok. Možno ani nie tak Valentína, ktorého asi nikto z nás ani naživo nevidel, nieto pozná, ale skôr ten stav zaľúbenosti, platonickej lásky, vášnivej lásky, hlbokej lásky, zrelej lásky, alebo hlbokého priateľstva medzi dvoma ľuďmi, nad ktorým nič krajšieho v rebríčku ľudskej rasy nefiguruje, alebo ak, tak iba máločo.


Tak presne pre Vás má Klára (dievčatko na plagáte) malý odkaz :


"Skutočne vidíme iba srdcom" ... a vraj máte prísť na romantickú večeru do POETIKY, lebo bude fajne.


Romantickú atmosféru umocní talentovaný klavirista Erik Wittner a zahrá Vám aj na želanie :-) a naši "poetikovskí" kuchári pre Vás s láskou pripravia skvelé 3-chodové valentínske menu ako súčasť "milostnej predohry", potešia Vás drinky namiešané špeciálne na túto príležitosť, budete mať možnosť ochutnať vína z našej skvelej vinotéky (ktoré nie sú bežne rozlievané) a máme pre Vás aj malé veľké prekvapenie...


Môžete si kúpiť a darovať originál obrázku , , Klára je skutočná, , (#klaraisreal) so siluetou Prešova v rámčeku namaľovaného špeciálne pre Valentína v Poetike ... štýlom "kto prvý príde, kúpi jediný existujúci exemplár na tejto planéte", ktorého autorom je košický umelec Ondrej Pastirik. :)


Už teraz sa tešíme na krásny večer vo Vašej spoločnosti!


Vaša POETIKA


Rezervácie: 0917 215 295

 
  Voľný čas | Poetika bistro & coffee & wine | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 826 krát |  diskusia (0)