PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/10497/adriena_bartosova_-_poetika_v_zenskom_sate.html

Adriena Bartošová / Poetika v ženskom šate

udalosť sa už konala < Viola literárna kaviareň < Koncert

Adriena Bartošová patrí k rešpektovaným speváckym a skladateľským osobnostiam na slovenskej hudobnej scéne. Jej hudba spája rôzne žánre - džez, rock, etno music, klasickú hudbu, fussion. Každý jej projekt je odlišný od predchádzajúceho a prekvapuje vždy niečím novým. V jej repertoári nájdeme popri jej skladbách i rôzne džezové štandardy, skladby v rytme bossa nova, rockové evergreeny i zhudobnenú poéziu. Koncertuje v rôznych zostavách s viacerými špičkovými inštrumentalistami ako sú gitarista a skladateľ Juraj Burian, basgitarista Juraj Griglák, klavíristi Gabriel Jonáš, Luboš Šrámek, Martin Breznický, huslista Stano Palúch, saxofonista Karol Lago ako i mnoho ďalších.


klavír: GABO JONÁŠ
gitara: PAVOL BEREZA


Vstupné: 6 € predpredaj / 8 € v deň koncertu
Vstupenky: cez internetový predaj na našej webovej stránke http://www.violapresov.sk/program-a-vstupenky/adriena-bartosova alebo osobne vo VIOLE.
Lístky je možné zakúpiť elektronicky priebežne, najneskôr v deň pred konaním podujatia do 24.00 hod. V deň konania podujatia je možné zakúpiť vstupenky hodinu pred začiatkom alebo v kaviarni VIOLY, počas otváracích hodín.

 
  Koncert | Viola literárna kaviareň | Pridal: Redakcia pis.sk | čítané: 934 krát |  diskusia (0)