Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Beseda spojená s autogramiádou: s Katarínou Mayer

Pozývame Vás k nám na besedu spojenú s autogramiádou autorky a prekladateľky Kataríny Mayer.


„Život nie je o výsledkoch, ale o zážitkoch, “ ... .tvrdí Katarína, zatiaľ čo príbehy hľadá v ľuďoch a v živote samom. Nachádza tak vraj odpovede na mnohé otázky.


Čitateľov zaujala svojim knižným debutom Gamblerky a koncom minulého roka jej vyšiel aj druhý román Sama za seba, ktorý nám ako hlavný bod programu odprezentuje na štvrtkovej besede v Poetike.


Katarína pravidelne prispieva do viacerých online magazínov. Tvorí rubriku Finále v časopise Moja Psychológia. Dlhé roky pôsobila v Kanade, kde sa venovala PR v oblasti zdravia a neskôr aj lobbyingu. Po desiatich rokoch sa aj s rodinou vrátili do Európy a usadili v Rakúsku. Ako sama hovorí, bol to návrat bližšie ku koreňom, vďaka ktorému sa rozhodla začať publikovať svoju tvorbu. Svoje skúsenosti z manažmentu a komunikácie odovzdala aj prostredníctvom dobrovoľníctva, napríklad v Art Gallery of Ontario, medzinárodnej organizácii Right to Play alebo slovenskej Lige za duševné zdravie.


Láska ku knihám napĺňa aj jej voľný čas, v ktorom sa prevažne venuje čítaniu. Život si však nedokáže predstaviť ani bez cestovania, vďaka ktorému sa jej otvárajú obzory a pochopenie sveta okolo nás.


Úryvky jej tvorby nájdete na www.katarinamayer.sk. Vo štvrtok máte jedinečnú príležitosť Kataríne v priestoroch Bistra Poetiky pohliadnúť do očí, za ktorými tieto na pocity bohaté príbehy vznikajú. Zahalené do závoja slov si poslušne líhajú na belasú plochu papiera, aby rozčerili Vašu hladinu fantázie, previedli Vás cestou - necestou zákutiami ľudského duševna... .a vyrozprávali Vám príbehy, ktoré len tak človečina nevymyslí – tie totiž píše život sám.


Tešíme sa na Vás.

Pridal: Redakcia pis.sk
411

Poetika bistro & coffee & wine

Sídlo (adresa):
Hlavná 20, 080 01 Prešov
Telefón:
Mobil:
0917 215 295
E-mail:
WEB:
http://www.poetikapresov.sk/
Facebook:
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK