Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
udalosť sa už konala

Chris Ellys & Klipers

Drahí priatelia ! Social-distance je po 3 mesiacoch u konca a my vyrážame za Vami na cesty. Vo štvrtok 23.7 za Vami prídeme do christiania prešov vrámci turné Going Up The Vesmír.


Chris Ellys je sólo umelec radiaci sa do mladej vlny hudobnej scény na Slovensku. Prelínaním živého a chrapľavého baritónu s psychedelickým zvukom otvára tok vlastnej dimenzie prostredníctvom ktorého sa vnára do sveta vlastných pocitov a myšlienok.
Debutový počin (Lonely Tree-2016) začal pútať vrúcnym indiefolk-popom a ostrovným zvukom osamelej mysle. S debutom absolvoval v rokoch 2017 a 2018 aj európske turné. Počas 2018 zároveň produkoval novú nahrávku Spring Folks, ktorá vyšla začiatkom roku 2019 a spolupracoval na nej s libereckou dvojicou producentov Martin Havlen a Nikolaos Jalauzidis. Nahrávka je inšpiráciou diverzity spoločnosti a vyobrazuje nespútanosť mladej generácie, ktorá si poľahky mýli hodnoty s túžbami.


Klipers je pomerne nový a zaujímavý objav na československej scéne, predstavuje zmes synthfolku, elektroniky, indie folku a vyniká spojením jedinečného prejavu interpreta s intímnou dark wave poéziou a tradičným českým pesničkárstvom.


Vstupné: 4 €
Vstupenky: http://www.christiania.eu.sk/event/1231-chris-ellys-klipers

Pridal: Redakcia pis.sk
1660

CHRISTIANIA

Sídlo (adresa):
Hlavná 105, 080 01 Prešov
Telefón:
051/772 20 97
Mobil:
E-mail:
WEB:
http://www.christiania.eu.sk
Facebook:
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK