PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/10654/lisa_hannigan_irl_stromoradie_-_presov.html

Lisa Hannigan (IRL) Stromoradie / Prešov

udalosť sa už konala < Stromoradie < Koncert

Lisa Hannigan začala svoju hudobnú kariéru po boku Damiena Ricea. V roku 2008 sa dala na sólovú kariéru, čo sa jej vyplatilo. Jej hudba je plná hravých melódií, pesničky sú vyskladané jednoducho a cítiť z nich najmä pohodu.


Už za svoj prvý album z roku 2008, ktorý vyšiel pod názvom Sea Sew získala nominácie na prestížne ceny Choice Music Prize, Mercury Prize a na najlepší írsky album na Meteor Music Awards. O rok neskôr vydala EP nahrávku Lille, ku ktorej ten istý rok pribudlo koncertné cd „Live at Fingerprints“. Svoj druhý štúdiový album „Passenger“ "vydala v septembri 2011.


Kritikmi uznávaný nový album írskej speváčky a skladateľky Lisy Hannigan „At Swim“ je teraz k dispozícii prostredníctvom služby Play It Again Sam. Album si vyslúžil hneď niekoľko nominácii na významné hudobné ceny. Hannigan sa prvýkrát objavil ako trochu tajomná postava spievajúca harmónie popri Damienovi Riceovi. Výrazne prispela k jeho debutu O. Spoločne hrali sedem rokov, ale až po vydaní jej sólového debutu „Sea Sew“ sa prejavilo celé spektrum jej schopností. Lisa odvtedy rozširuje svoje hudobné skúsenosti v mnohých smeroch. Spolupracuje s umelcami ako Ray LaMontagne, Richard Hawley, Herbie Hancock a Glen Hansard. Debutovala ako morská víla v oscarovej nominácii „Song of the Sea“ a jej chytľavý hlas sa objavil na soundtrackoch pre televízne seriály „Fargo“ a „Gravity”.


Vstup: 12€ predpredaj / 15€ na mieste
koncert na sedenie, kapacita 120 ks ,
Lístky od pondelka 17. marca 2020
Predpredaj denne od 16:00 na bare Stromoradie, po 16:00 rezervácie na čísle 905 640 510

 
  Koncert | Stromoradie | Pridal: Redakcia pis.sk | čítané: 886 krát |  diskusia (0)