Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel
udalosť sa už konala

Program kina 15.8.2020

Pri návšteve kina dbajte na bezpečnostné odporúčania a:
-noste rúško (alebo jeho náhradu),
-dodržujte bezpečnú vzdialenosť,
-pri vstupe do priestorov kina použite dezinfekciu,
-pri kýchaní a kašľaní použite vreckovku alebo ohnutý lakeť, nie ruku,
-dbajte na pravidelné umývanie rúk mydlom a teplou vodou,
-ak je to možné, uprednostňujte bezhotovostné platby,
-ak je to možné, zakúpte si vstupenky vopred (ideálne online cez webpredaj),
-obmedzte fyzický kontakt.


#FOLLOWME 18:20, 20:40 hod.
Žáner: horor
OBSAH:
Hviezda sociálnych sietí vycestuje s priateľmi do Moskvy kvôli novému obsahu pre svoj úspešný vlog. Keďže on sám a aj jeho kamaráti radi posúvajú hranice a snažia sa uspokojiť rastúci počet divákov, zapoja sa do vražednej hry plnej záhad, extrémov a nebezpečenstva. Hranica medzi skutočným životom a životom na sociálnych sieťach sa stiera, a partia kamarátov musí preto bojovať s cieľom uniknúť a prežiť.


AVA: BEZ SÚCITU 20:20 hod.
Žáner: akčný triler
OBSAH:
Zabi, inak ťa zabijú.
Hollywoodska hviezda Jessica Chastain ako elitná nájomná vrahyňa Ava. Je sexi, smrtonosná a od svojej tajnej organizácie dostáva tie najnebezpečnejšie zabijacké úlohy. Jedna operácia však nedopadne dobre a Ava sa ocitne na úteku a na muške svojich bývalých kolegov. Všetkých. V ďalších úlohách sa predstaví Colin Farrell a John Malkovich. Akciou nabitý triler AVA: Bez súcitu natočil Tate Taylor, režisér filmu Dievča vo vlaku a drámy Farba citov.
Ava je nebezpečne sexi a stretnutie s ňou prežije len málokto. Pracuje ako nájomná vrahyňa, ktorá pre tajnú organizáciu likviduje vybrané ľudské ciele a je v tom výnimočne dobrá. Dostáva tie najdelikátnejšie prípady – obvykle „kravaťákov“ z vysokých biznisových kruhov. Ava pracuje bez súcitu, rýchlo, čisto a nenápadne – v rôznofarebných parochniach, chic nohavicových kostýmoch alebo v elegantných večerných šatách. Po jednej neúspešnej akcii sa ale karta obráti. Organizácia, pre ktorú Ava pracovala, potrebuje zahladiť stopy. Oficiálne sa má niekde ukryť, vziať si voľno a odpočinúť si. Neoficiálne ju chce šéf organizácie poslať na odpočinok navždy a celkom bez súcitu urobí z Avy ďalší cieľ na likvidáciu.
Ava sa medzitým rozhodne ukryť doma, kde dlhé roky nebola, a trochu napraviť vzťahy s matkou a sestrou. Jej otec medzitým zomrel, expriateľ zase prepadol gamblingu a zaplietol sa s miestnou hráčskou mafiou, ktorú Ava pozná z minulosti až príliš dobre. Nedá sa povedať, že by ju doma privítali s otvorenou náručou. A to ešte netuší, že sa z nej stal objekt na odstrel a na každom kroku ju môže čakať nejaký zabijak. Akčný triler Ava: Bez súcitu nie je film o chladných a bezchybných superhrdinoch. Na Avu sa valí nebezpečenstvo zo všetkých strán rovnako ako na hrdinky filmov Atomic Blonde či Anna a musí si poradiť s celým zástupom gaunerov. Okrem toho ale bojuje aj so svojou rodinou a sama so sebou.


FATIMA 15:00, 18:00, 20:30 hod.
Žáner: historická dráma
OBSAH:
Strhujúca historická dráma, nakrútená podľa skutočných udalostí, odhaľuje príbeh detí, ktoré sa stali svedkami zázraku. Desaťročná pastierka Lucia spolu so sesternicou a bratrancom ohlásia, že sa im v portugalskej Fatime zjavila Panna Mária. Inšpirujú tisíce veriacich, no musia tiež bojovať s nedôverou skeptikov. Fatimské zjavenie navždy zmení ich životy...


HARRY POTTER A VÄZEŇ Z AZKABANU 17:30 hod.
Žáner: fantasy
OBSAH:
Sú prázdniny a tie trávi Harry, ako po minulé roky, znovu u svojho nepríjemného strýka Vernona a tety Petunie. Tentoraz však na návštevu zavíta aj protivná teta Marge. Pár dní pred začiatkom školského roka sa však stane čosi neočakávané, čo zaplní všetky noviny a televízne spravodajstvá. Je vyhlásené pátranie po nebezpečnom zločincovi, ktorý ušiel z Azkabanu – väzenia čarodejníkov. Harry čoskoro zistí, že tento utečenec – Sirius Black bol v minulosti obvinený z niekoľkých vrážd a zrady jeho rodičov. Na nešťastie sa však snaží nájsť práve Harryho. Je ale Sirius naozaj skutočným zločincom, alebo je to inak a za všetkým znova stojí “Ten, čo ho netreba menovať”? Do vyriešenia tejto nebezpečnej záhady sa pustí Harry spolu so starými známymi kamarátmi Ronom a Hermionou. Aj vďaka režisérovmu filmárskemu štýlu je tretí diel výrazne temnejší a strašidelnejší ako predošlé dve časti.
TENTO FILM PREMIETAME Z BLU-RAY DISKU.


HURÁ DO DŽUNGLE 14:20 hod.
Žáner: animovaný, rodinný
OBSAH:
Jedno kľudné ráno sa zvieratká v africkej džungli zobudia, no netušia, že sa im život obráti hore nohami. Najlepší kamaráti, opičiak Munki a slonica Trunk zistia, že z ničoho nič získali schopnosť rozprávať ľudskou rečou. Veľmi rýchlo odhalia príčinu tohto zázraku: V džungli pristál mimozemšťan! So sebou si priniesol prekladové zariadenie, vďaka ktorému zvieratká môžu rozprávať. Malý fialový návštevník menom Fneep bol vyslaný svojim otcom, krutým dobyvateľom vesmíru, obsadiť planétu Zem! Avšak Fneep je skôr rozkošné nemehlo, ktoré rozhodne nemá talent na dobíjanie nových svetov. Cnie sa mu po domove, so svojou vesmírnou loďou havaroval a teraz nutne potrebuje pomoc. Munki, Trunk a ich zvierací priatelia sa rozhodnú spojiť sily, aby malému dobyvateľovi pomohli dostať sa späť na materskú loď. Na ich spoločnej ceste zažijú veľa zábavy a Fneep zistí, že priateľstvo môže byť najväčšou silou vo vesmíre. Hurá do džungle je kúzelné animované dobrodružstvo pre celú rodinu.


LETNÍ REBELI 13:00, 15:30, 16:20 hod.
Žáner: dobrodružný
OBSAH:
Leto je konečne tu! Jonáš sa veľmi teší na prázdniny u deda Bernarda. No ten sa necíti najlepšie, odkedy stratil prácu a ostal sám. Jonášovi je jasné, že musí niečo vymyslieť. A tak ich oboch čaká búrlivé leto v znamení dobrodružstva a nevšedného priateľstva.


NEDOTKNUTÍ 17:40 hod.
Žáner: komédia
OBSAH:
Traja mladí muži so zdravotným postihnutím (Grant Rosenmeyer, Hayden Szeto a Ravi Patel) utekajú od svojich až príliš starostlivých rodičov na výlet do bordelu v Montreale, kde poskytujú služby zákazníkom so špeciálnymi potrebami. Na túto cestu sa s nimi vyberie Sam (Gabourey Sidibe), zdravotná sestra, ktorá pomáha odviezť chlapcov za hranice, aby si splnili svoj sen a prišli o panictvo.


POČIATOK 19:30 hod.
Žáner: Thriller / Mysteriózny / Akčný / Sci-Fi / Dobrodružný
OBSAH:
Réžia: Christopher Nolan
Scenár: Christopher Nolan
Hrajú: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy, Ken Watanabe, Dileep Rao, Cillian Murphy, Tom Berenger, Marion Cotillard, Pete Postlethwaite, Michael Caine, Lukas Haas, Tai-Li Lee, Claire Geare, Taylor Geare, Johnathan Geare, Tohoru Masamune, Júdži Okumoto, Earl Cameron, Ryan Hayward, Tim Kelleher, Talulah Riley, ...
Hudba: Hans Zimmer


SCOOB! 13:00, 15:10, 17:20 hod.
Žáner: animovaný, rodinný, komédia
OBSAH:
Už od detstva riešia Shaggy Rogers, Fred Jones, Velma Dinkley a Daphne Blake záhady po celom svete so Shaggyho maznáčikom, Scoobym-Doo, ale ich najväčšia záhada ešte len príde, keď Blue Falcon najme Shaggyho a Scoobyho, aby zmaril úsilie Dicka Dastardlyho spôsobiť psiu apokalypsu.


TAKMER DOKONALÉ TAJOMSTVÁ 20:10 hod.
Žáner: komédia, dráma, romantický
OBSAH:
3 ženy, 4 muži, 7 mobilov a 1 „nevinná“ hra.
Režisér a scenárista bláznivých komédií zo série Fakjú pán profesor a ich tri hlavné tváre vrátane predstaviteľa samotného profesora sa znovu stretli pred kamerou a natočili spolu ďalšiu skvelú a mega úspešnú komédiu Takmer dokonalé tajomstvá. Na spoločnej večeri sa zíde niekoľko párov a po pár pohárikoch sa rozhodnú, že svoje telefóny položia na stôl a podelia sa s ostatnými o všetky správy, odkazy aj telefonáty v ten večer. Esemesky sa prečítajú, hovory budú nahlas. Veď o nič nejde, bude zábava. Lenže práve naši múdri mobilní „kamoši“ o nás vedia úplne všetko, poznajú naše tajomstvá, druhé životy, drobné a väčšie lži, milenky aj milencov. Po chvíľke nevinnej zábavy začnú chodiť správy, ktoré by ste so svojimi partnermi či priateľmi radšej nezdieľali. Rozbehne sa séria šialených situácií a trapasov, z ktorých bude čoskoro všetkým pri stole nepríjemne horúco. Odídu domov partnerské dvojice v takom zložení, v akom prišli?
Upozornenie: Túto hru so svojimi priateľmi neskúšajte bez dozoru skúseného terapeuta. Režisér a scenárista Bora Dagtekin pobavil komédiami Fakjú pán profesor stotisíce divákov a v Takmer dokonalých tajomstvách ukazuje nielen svoj talent na komediálne gagy a pointy, ale aj schopnosť vytvárať dynamické, britké dialógy. Hviezdy zo série Fakjú… Elyas M´Barek, Jella Haase a Karoline Herfurth zase dospeli z bláznivých, uletených postáv do náročnejších rolí s viacerými odtieňmi humoru. Spoločnosť im vo filme Takmer dokonalé tajomstvá bude robiť Florian David Fitz, ktorého môžu diváci poznať z úspešných komédií 100 vecí a Najkrajší deň. Komédia Takmer dokonalé tajomstvá vznikla podľa talianskeho originálu Úplní cudzinci a pôvodný nápad osviežila vlastnou energiou.


TROLLOVIA: SVETOVÉ TURNÉ 13:40, 15:50 hod.
Žáner: animovaná komédia
OBSAH:
Animovaná nálož dobrej nálady, to je filmová rozprávka Trolovia: Svetové turné. Tvorcovia z DreamWorks Animation vás presvedčia, že všetky problémy sveta sa dajú vyriešiť tancom, spevom a objímaním.
Princezná Poppy, stopercentná trolia klaďaska z úspešného prvého dielu, sa v druhom stala kráľovnou, ale našťastie ju to nijako nepoznamenalo. Vo svojom kráľovstve vládne spevom, tancom a ľavou zadnou, lebo panovať v krajine, v ktorej nie sú žiadne problémy, je úplná hračka. Princeznin svet by sa aj naďalej pokojne pohupoval v popovom rytme, keby jedného dňa nedošlo k šokujúcemu odhaleniu – popoví Trolovia nie sú jediní obyvatelia planéty! Žijú na nej ďalšie trolie kmene, a tie vyznávajú rôzne hudobné štýly. A tak sa zoznámime s Techno Trolmi, Country Trolmi a dokonca s Trolomi Rockovými! Tým rockovým vládne kráľovná Barbara a drsne uprednostňuje nielen tvrdšiu muziku ale aj predstavu, že rock je jediná správna hudba a mala by preto znieť na celej planéte. A toto už nie je problém, ktorý by Poppy mohla zvládnuť objatím a milou pesničkou. Preto sa spoločne so svojím najväčším kamošom Vetvošom vyberie na hudbyplnú púť do neprebádaných končín kráľovstva, aby našla spôsob ako zastaviť rockovú kolegyňu skôr, než svet úplne ovládnu gitarové riffy. Rovnako ako prvý diel, je aj dvojka plná hudobných peciek a ich originálnych remakov. Predstaviteľ Vetvoša Justin Timberlake navyše pre film zložil novú pesničku, ktorá má ambíciu aj potenciál dobyť prvé priečky hitparád podobne ako na Oscara nominovaný hit Can´t Stop The Feeling z prvých Trolov. Ani v slovenskom znení nebudú diváci ochudobnení o zaujímavé hlasy, v postavách Poppy a Vetvoša sa predstavia Romana Dang Van a Peter Makranský, a za rockových trolov budú spievať Mária Čírová, Nela Pocisková, Michael Švehla-Majself, Lucia Hurajová, Michal Straka-Ego a mnohí iní.


VEĽKÉ DOBRODRUŽSTVO MALEJ PANDY 13:30 hod.
Žáner: animovaná rozprávka
OBSAH:
NAŠLA SA PANDA. POZNÁTE JU?
Veľký hnedý medveď Brum Brum si žije svoj pokojný život, až kým mu jedného dňa popletený bocian nedoručí omylom zvláštnu zásielku – malú pandu. Ako všetky mláďatá, aj táto panda je roztomilá, ale veľa plače a rozhodne nepatrí do Brum-Brumovho lesa. Nezostáva mi nič iné, len s pomocou priateľov nájsť pande správny domov. Medveďa, malú pandu, tigra s poetickou dušou, bojazlivého vlka a pelikána, ktorému sa nikdy nezavrie zobák, čaká dlhá a nebezpečná cesta, ktorá preverí skutočnú silu ich priateľstva.

Pridal: Redakcia PIS
398

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK