Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

Program kina 3.10.2020

Pri návšteve kina dbajte na bezpečnostné odporúčania a:
-noste rúško (alebo jeho náhradu),
-dodržujte bezpečnú vzdialenosť,
-pri vstupe do priestorov kina použite dezinfekciu,
-pri kýchaní a kašľaní použite vreckovku alebo ohnutý lakeť, nie ruku,
-dbajte na pravidelné umývanie rúk mydlom a teplou vodou,
-ak je to možné, uprednostňujte bezhotovostné platby,
-ak je to možné, zakúpte si vstupenky vopred (ideálne online cez webpredaj),
-obmedzte fyzický kontakt.


AFTER: SĽUB 17:40 hod.
Žáner: romantický
OBSAH:
Nechajte sa rozpáliť.
Osudová láska Tessy a Hardina prejde divokým vývojom i zradou a čaká ju naozajstná skúška ohňom. Po nečakanom odhalení už ich život a vzťah nebude nikdy taký ako predtým. Fenomenálne prijatie knižnej série After sa prenieslo aj na veľké plátna a po úspešnom filme After: Bozk prichádza do kín pokračovanie s názvom After: Sľub. Na scenári tentokrát pracovala priamo autorka knižných predlôh Anna Toddová, čo fanúšikom sľubuje väčšiu vernosť knihám. After: Sľub tiež prináša odvážnejší príbeh plný vášne a sexuálneho napätia.
Slušné dievča Tessa a tajomný rebel Hardin prepadli vzájomnej osudovej láske. Na ničom inom nezáleží a ani jeden z nich nemá čo stratiť. Až na to, že môžu stratiť jeden druhého, teda vlastne úplne všetko. A práve takéto nebezpečenstvo hrozí vo chvíli, keď sa Tessa dozvie o stávke, ktorá ich vzťahu predchádzala, a o jednom Hardinovom škaredom tajomstve z minulosti. Hardin býval krutý a nespútaný, často dievčatá využíval a potom ich odkopol. Teraz je to on, kto by mohol skončiť so zlomeným srdcom. Urobil obrovskú chybu, pre ktorú sa môže láska jeho života skončiť. Dokáže prekonať tiene minulosti a vybojovať svoju lásku späť? Nebude to jednoduché. Silná vášeň a divoký vzťah totiž Tessu zmenili – už nie je tým nevinným dievčaťom. Stále je zamilovaná, ale zároveň je aj silnejšia a dospelejšia. Určite sa nechce utápať v slzách. Nový chlapec, ktorý sa v jej živote objavil, je navyše pozorný a dobrý. S ním by jej srdce mohlo konečne nájsť pokoj. Je ale pokoj to, po čom skutočne túži? Nevyhrajú napokon elektrizujúce dotyky, nenásytné bozky a horúca túžba, ktorú dokáže vzbudiť iba nebezpečný Hardin Scott?
Prvá časť s názvom After: Bozk zaznamenala v slovenských kinách podobný divácky úspech ako úvodný diel ságy Twilight. Filmy zo série After vznikajú podľa rovnomenných knižných bestsellerov. Prvé príbehy pod hlavičkou After písala Anna Toddová na voľne prístupnú internetovú platformu Wattpad, kde sa stali obrovským hitom a získali si miliardu prečítaní. Úspech, aký autorka nečakala ani v najtajnejších snoch, vyústil do vydania série kníh a následne aj do natáčania celovečerných filmov.


AKO DOSTAŤ DEDA Z DOMU 20:20 hod.
Žáner: komédia, rodinný
OBSAH:
Filmovými hviezdami nabitá rodinná komédia o neľútostnej vojne vnuka a jeho starého otca, ktorého hrá Robert De Niro. Peter je nadšený, keď sa dozvie, že dedko Ed bude bývať s ním a jeho rodinou v jednom dome. Ale len do chvíle, kým sa Ed nepresťahuje do jeho detskej izby. Peter sa svojho kráľovstva nemieni len tak ľahko vzdať a s pomocou kamarátov vymýšľa najrôznejšie spôsoby, ako starkého vyštvať z domu. Dedo sa však len tak ľahko nevzdáva a začne plánovať odvetu. Do vojny sa zapletú aj Uma Thurman, Christopher Walken a nestarnúca Jane Seymour.
Peter toho so svojím starým otcom prežil veľa, vždy mali k sebe blízko a obaja sa pôvodne tešili, že budú bývať spolu. No trochu sa prepočítali. Dedkovi má totiž Peter prepustiť svoju izbu – svoje teritórium, svoje výsostné kráľovstvo. Staré priateľstvo je v okamihu zabudnuté a z deda sa stáva nepriateľ číslo jeden, ktorý musí za každú cenu preč z domu. Peter vyhlási vojnu bez zľutovania a nachystá na svojho dedka sériu majstrovsky naplánovaných pascí. Väčšina starých otcov by sa po toľkých kanadských žartíkoch radšej pobrala do domova dôchodcov, ale tento dedo je tvrdší, ako vyzerá. Rozhodne sa nevzdá, prijme vojnový stav ako výzvu a pustí sa do boja. Akciu strieda protiakcia, po každom zákernom útoku prichádza ešte zákernejšia odpoveď. Boje sa stupňujú, no víťaz môže byť len jeden. Vojna sa rozhodne na veľkej trampolíne, kam si Peter privedie posily zo školy a dedo posily narodené pred mnohými rokmi…
Boje o osud sveta, vesmíru alebo ďalekých galaxií, súboje gladiátorov, terminátorov či titanov, to všetko je nič v porovnaní s tým, keď je v hre vaša detská izba a proti vám stojí nepriateľ s tvárou Roberta De Nira. Ako „foter“ robil peklo zo života Benovi Stillerovi, ako dedo je to ešte drsnejší protivník.


BÁBOVKY 15:50, 18:00, 20:10 hod.
Žáner: komédia, dráma
OBSAH:
Film Bábovky nakrútený podľa knižného bestselleru spisovateľky Radky Třeštíkovej rozpráva o tom, že všetci sme navzájom prepojení a vďaka tomu aj malé veci dokážu niekedy pohnúť svetom.
Príbehy hrdinov filmu Bábovky nám ukážu, že niektoré stretnutia môžu navždy zmeniť život. Všetci sme totiž prepojení. Vzťahmi, prácou, náhodami, nenávisťou či láskou. Sme súčasťou komplikovanej siete, utkanej z emócií, medzi ktorými nechýba humor, irónia, bolesť, napätie a pochopiteľne láska a vášeň. Bábovky popisujú súčasné partnerské a rodinné vzťahy, ukazujú zábavné a trefné situácie z každodenného života, ktoré pozná a prežíva každý z nás.
V hlavných postavách príbehu sa predstavia Ondřej Vetchý, Lenka Vlasáková, Jana Plodková, Marek Taclík, Barbora Poláková, Táňa Pauhofová, Rostislav Novák ml. , Jiří Langmajer, ktorých doplnia aj predstavitelia nastupujúcej hereckej generácie Denisa Biskupová, Kristýna Podzimková a Brigita Cmuntová. Pod scenár k filmu sa podpísala autorka knihy Radka Třeštíková a režisér filmu Rudolf Havlík. Je to už ich druhá úspešná spolupráca, podľa ich prvého spoločného scenára natočil režisér Havlík výbornú komédiu Po čom muži túžia. O filme Bábovky prezradil: “Podarilo sa nám nakrútiť skvelý veľký český film. Hneď od začiatku sme venovali pozornosť každému detailu. Bábovky spájajú príbehy žien, ktoré sa snažia urobiť veľké životné rozhodnutie, ale do ich precíznych plánov nečakane zasiahne osud. Z jednotlivých malých príbehov sa nakoniec poskladá jeden veľký.
Producent filmu Petr Erben (Teória tigra, Teroristka) jeho slova doplnil: „Film sa primárne snaží osloviť hlavne ženské publikum, rovnako ako kniha. Sú v ňom však aj silné mužské postavy, ktoré svoje ženské polovičky vynikajúco dopĺňajú. Veríme, že film priláka do kín aj mužských divákov.” A Radka Třeštíková sa pripája: „Myslím si, že Bábovky sú pre každého, sú predsa o živote. Diváci sa môžu tešiť predovšetkým na emócie. Od smiechu až po plač. Presne tak s emóciami pracujem aj vo svojich knihách a verím, že sa to Rudolfovi podarilo preniesť aj na filmové plátno.”


CHRUMKÁČI 14:00 hod.
Žáner: animovaný
OBSAH:
Čarovné dobrodružstvo v každom kúsku.
Owen Huntington má sympatickú manželku a roztomilú dcérku, no veľmi si ich neužije, keďže musí celé dni ochutnávať sušienky pre psy v svokrovej továrni. Všetko sa ale zmení, keď Owen jedného dňa zdedí cirkus po svojom stratenom strýkovi. To, čo pôvodne vyzeralo ako skvelá správa, sa však čoskoro stane prekliatím. Cirkus je na mizine, zvieratá sú preč. A väčšina cirkusantov je príliš stará na to, aby mohla vystupovať. Je to katastrofa...
A vtedy do Owenovho života vstupujú opäť sušienky. No nie hocijaké – sú to zázračné sušienky strýka Buffala Boba. Keksíky v tvare najrôznejších zvierat umožnia svojmu majiteľovi stať sa ktorýmkoľvek tvorom v škatuli. Predstavte si to – zjete sušienkového medveďa a puf... ! Stanete sa medveďom. Schrúmete leva... ... a zrazu je z vás skutočný lev. Owen môže v zvieracej koži predviesť veľkolepé predstavenie a pritiahnuť ľudí späť do cirkusu. Vidieť vystupovať artistov na dôchodku netúži nikto, spievajúca žirafa je však už iná pesnička – tá môže cirkusu priniesť pekné peniaze. Alebo taký hroch hrajúci na klavíri. Prípadne lev, ktorý recituje Shakespeara! Nebude to však také ľahké. Owen má totiž ešte druhého strýka, bezcharakterného Horatia P. Huntingtona, majiteľa najväčšej siete cirkusov na svete. A ten sa nezastaví pred ničím, aby získal škatuľu čarovných sušienok pre seba. Skvelá animovaná komédia pre celú rodinu od režiséra disneyovky Mulan v sebe spája nápaditý príbeh, humor, kvalitnú animáciu a chytľavé piesne. V originálnom znení svoje hlasy postavičkám prepožičali manželia Emily Blunt a John Krasinski, Sylvester Stallone či Danny DeVito.


GREENLAND: POSLEDNÝ ÚKRYT 17:50, 20:30 hod.
Žáner: triler
OBSAH:
V katastrofickom thrilleri POSLEDNÝ ÚKRYT sa ľudstvo snaží prežiť a zachrániť sa pred ničivou kométou, ktorá sa nezadržateľne rúti k Zemi. John (Gerard Butler), jeho manželka Allison (Morena Baccarin) a ich syn Nathan sa vydávajú na strastiplnú cestu, aby sa dostali na posledné bezpečné miesto na svete. Šanca na záchranu sa zmenšuje každou minútou a nikto nechce pomáhať druhým, pretože v poslednom úkryte nie dosť miesta pre všetkých...


KRÁLI VIDEA 18:30 hod.
Žáner: dokument
OBSAH:
Celovečerný dokument s hranými scénami „Králi videa“ podrobne mapuje scénu dovozu, kopírovania a dabovania západných filmov v socialistickom československu a okrajovo aj v Poľsku a Maďarsku. V dobách, keď bolo nemožné zohnať filmy západnej produkcie do oficiálnej distribúcie, jestvovali skupiny ľudí, ktoré dovážali, amatérsky dabovali a distribuovali medzi ľudí nahrávky týchto filmov na VHS páskach. Dokument však sleduje aj linku „spravodlivosti“, policajtov, ktorí mali za úlohu týchto pirátov a dabérov chytať. V dokumente vystupuje množstvo známych mien vtedajšej videoscény, z ktorých sa neskôr stali publicisti, režiséri, speváci, prekladatelia, majitelia videopožičovní. Okrem rozhovorov dokument ponúka aj množstvo hraných „retro“ scén, aby si ľudia, ktorí tú dobu nezažili, vedeli predstaviť ako to všetko fungovalo. V neposlednom rade by sme chceli týmto dokumentom vzdať poctu všetkým tým „Anjelom kultúry“, aj vďaka ktorým sme mohli vyrásť a začali milovať film.


MALÝ YETI 2 13:50 hod.
Žáner: animovaná rozprávka
OBSAH:
Adam sa vie rozprávať so zvieratami a je super rýchly. Jeho oco je totiž legendárny Yeti, po ktorom tieto superschopnosti zdedil. Celá rodinka si spokojne žije aj spolu s medveďom, medvedíkom čistotným a veveričkami v jednom dome až pokým obrovská spoločnosť nezačne ťažiť ropu v krásnej prírodnej rezervácií na Aljaške. Je potom na Adamovi a jeho rodinke, aby túto zlú spoločnosť zastavili a zachránili tak prírodu.


MÁŠA A MEDVEĎ: MÁŠINE PESNIČKY 13:30, 15:30 hod.
Žáner: animovaný, rodinný
OBSAH:
Okúzľujúce animované príbehy nerozlučnej dvojice, ktorá si získala srdcia detí aj dospelých na celkom svete. Máša je zvedavé, múdre a neposedné dievčatko, ktoré žije v starej železničnej stanici v lese. Jej najlepším kamarátom je medveď, ktorý je bývalým cirkusovým artistom. Máša miluje dobrodružstvo a pri svojom objavovaní sveta pôsobí doslova ako magnet na problémy. Starostlivý medveď máva preto plné labky práce s naprávaním jej šibalských kúskov. V 13 príbehoch sa s malou nezbednicou a trpezlivým chlpáčom vydáme do slnečného Talianska, užijeme si karnevalové rytmy, či objavíme kúzlo Paríža. Staneme sa šerifom na Divokom západe i Robinom Hoodom v anglických lesoch. Najmä s nimi však zažijeme hromadu dobrodružstiev, vyvedieme množstvo lapajstiev a zaspievame si.


MULAN 16:00 hod.
Žáner: dobrodružný, rodinný film
OBSAH:
Nový dobrodružný rodinný film od štúdia Disney je remakom veľmi úspešného rovnomenného animovaného príbehu o odvážnej Mulan a jej ceste bojovníčky za uznaním a rešpektom v starovekej Číne.
Keď čínsky cisár vydá nariadenie, že každý muž z rodiny musí odísť slúžiť do cisárskej armády na obranu krajiny pred bojovnými kočovníkmi zo severu, Hua Mulan, najstaršia dcéra váženého cisárskeho bojovníka, zaujíma miesto svojho chorého otca v cisárskej armáde. V prestrojení za muža prekonáva Mulan nástrahy na každom kroku svojej cesty a učí sa využívať svoju vnútornú silu a svoj skutočný potenciál. Táto epická cesta z nej robí nielen váženého a rešpektovaného bojovníka, ale vyslúži si aj rešpekt vďačného národa… a samozrejme aj jej hrdého otca.
Nový film od štúdia Disney: Mulan prináša na plátna kín nielen krásny epický príbeh s množstvom úžasných bojových scén ale aj skvelé medzinárodné obsadenie ako napr: Yifei Liu v roli Mulan; Donnie Yena v roli veliteľa Tunga; Jasona Scotta Leeaho ako Böri Khana; Yosona Ana ako Cheng Honghui a tiež Gong Li ako Xianniang a v neposlednom rade aj slávneho akčného hrdinu Jet Li-ho v roli cisára. O réžiu filmu sa postaral Niki Caro na základe scenára Ricka Jaffy & Amandy Silverové, Elizabeth Martinové & Lauren Hynek, ktorí ho napísali na motívy výpravnej básne Balada o Mulan.


NÁDEJ 20:25 hod.
Žáner: dráma, romantický
OBSAH:
Čo sa stane s láskou, keď vám zostávajú iba tri mesiace života?
Silná dráma Nádej dáva svojej hlavnej hrdinke iba slabú nádej, keď lekári deň pred Vianocami zistia, že má nevyliečiteľný nádor. Zo života jej zrazu zostáva už iba smiešne málo a tá najväčšia skúška čaká vzťah s jej mužom. Šanca na prežitie nie je takmer žiadna, majú však nejakú nádej aspoň oni dvaja? Film bol inšpirovaný skutočným životom režisérky Marie Sødahlovej, vznikol podľa skvelej knižnej predlohy a exceluje v ňom ústredná herecká dvojica na čele s hviezdnym Stellanom Skarsgårdom.
Anja (Andrea Braein Hovig) a Tomas (Stellan Skarsgård) predstavujú pár, akých poznáme veľa. Obaja sú v strednom veku, v plnej sile, milujú svoje deti a veľkú rodinu. Z ich romantickej lásky už po rokoch spolužitia veľa nezostalo, žijú skôr vedľa seba než spolu a viac energie investujú do svojej práce ako do spoločného vzťahu. Tomasov prístup dokonca hraničí s vorkoholizmom. Anja ako divadelná režisérka práve zažíva veľký kariérny triumf vďaka úspešnej premiére svojho najnovšieho predstavenia, keď jej lekári oznámia, že má fatálny neoperovateľný nádor a pred sebou iba tri mesiace života. Do Vianoc zostáva jeden deň, deťom nič povedať nechce a jediný, o koho sa môže oprieť, je Tomas. Anja sa rozhodne byť silná a bojovať. Môže smrtiaca diagnóza dať ich rozbitý vzťah znovu dohromady alebo už medzi nimi naozaj nezostalo nič? Aj vo chvíli, keď sú vaše šance minimálne, nádej vždy existuje…
Stellan Skarsgård kombinuje prvotriedne herectvo silných charakterových rolí so slávou filmovej hviezdy. Na prvé počutie vám jeho meno možno nič nepovie, ale keď ho uvidíte, hneď si spomeniete, že ste ho videli vo filme Mamma Mia, v Pirátoch z Karibiku, v Thorovi a v Avengers alebo naposledy v seriáli Černobyl.


NARUŠENÝ 18:25 hod.
Žáner: triler
OBSAH:
Môže sa to stať aj vám.
Držiteľ Oscara Russell Crowe hrá v tomto thrilleri psychopata, akého určite stretol každý z nás – frustrovaného človeka, z ktorého sa za volantom na preplnených cestách stane nepríčetné monštrum. Rachel (Caren Pistorius) sa ponáhľa do práce a na semafore zatrúbi na auto, ktoré ju zdržuje. Netuší, že náhodou tým spustí reťazovú reakciu a stane sa objektom záujmu neznámeho muža, ktorý sa rozhodne udeliť jej životnú lekciu. Začína sa smrteľne nebezpečná hra na mačku a myš, ktorá je dôkazom, že nikdy neviete, kto sedí v aute vedľa vás...


NOVÍ MUTANTI 16:20 hod.
Žáner: horor, sci-fi, akčný
OBSAH:
Twentieth Century Studios v spolupráci s Marvel Entertainment uvádzajú film “Noví Mutanti”, hororový thriller, ktorý režíroval Josh Boone a scenár napísal Josh Boone spolu s Knate Lee. Vo filme sa stretla pôsobivá plejáda nastupujúcich mladých hercov známych z populárnych sérií ako Stranger Things alebo Game of Thrones ako napr. Maisie Williamsová, Anya Taylor-Joyová, Charlie Heaton, Alice Bragaová, Henry Zaga a Blu Huntová.
Rahne Sinclairová (Williamsová), Illyana Rasputinová (Taylor-Joyová), Sam Guthrie (Heaton) a Roberto De Costa (Zaga) sú štyria mladí mutanti, ktorých drží v odľahlej nemocnici dr. Cecilia Reyesová (Bragaová) za účelom ich psychiatrického pozorovania. Je presvedčená, že títo mladí ľudia predstavujú nebezpečenstvo sami sebe aj celej spoločnosti. Má ich neustále na očiach a snaží sa ich naučiť ovládať ich mutantské schopnosti. Keď sa však osadenstvo rozrastie o Danielle “Dani” Moonstarovou (Huntová), začnú sa v nemocnici diať zvláštne veci. Pacientov začnú ovládať halucinácie a spomienky z minulosti. Nepotrvá dlho a ich mutantské schopnosti a vzájomné priateľstvo podstúpi skúšku, pri ktorej budú musieť bojovať o to, aby prežili.


PINOCCHIO 15:10 hod.
Žáner: fantasy
OBSAH:
V novom prevedení ikonickej klasiky milovanej na celom svete sa Matteo Gerrone vracia k autentickým koreňom Pinocchiovho príbehu. Tento prevratný hraný film sa natáčal v nádhernom talianskom prostredí a Garrone vytvára bohatý fantastický svet záhad a zázrakov plný zrozumiteľných, vtipných a dojímavých momentov. Oscarový herec Roberto Benigni hrá Geppetta, starého rezbára, ktorý bábku vytvorí. Stane sa však niečo zázračné - táto huncútska bábka začne rozprávať, dokáže chodiť, behať a jesť ako ktorýkoľvek chlapec. Geppetto ho nazve Pinocchiom a vychováva ho ako syna.
Rezbár Geppetto vychováva oživenú bábku Pinocchia ako vlastného syna. Pinocchio však nie je úplne najvzornejší chlapec a nechá sa ľahko zviesť k darebáctvam, vďaka ktorým prežíva veľké množstvo rôznych dobrodružstiev. Jedného dňa je podvedený, unesený a naháňajú ho banditi naprieč svetom plným neuveriteľných netvorov – z brucha obrej ryby sa cez zem hračiek dostane až na pole zázrakov. Podarí sa Pinocchiovi uniknúť a splniť svoj sen stať sa skutočným chlapcom?


SCOOB! 13:40 hod.
Žáner: animovaný, rodinný, komédia
OBSAH:
Už od detstva riešia Shaggy Rogers, Fred Jones, Velma Dinkley a Daphne Blake záhady po celom svete so Shaggyho maznáčikom, Scoobym-Doo, ale ich najväčšia záhada ešte len príde, keď Blue Falcon najme Shaggyho a Scoobyho, aby zmaril úsilie Dicka Dastardlyho spôsobiť psiu apokalypsu.


TENET 20:00 hod.
Žáner: akčný, dobrodružný
OBSAH:
Akčný veľkofilm, v ktorom hlavnú úlohu hrá medzinárodná špionáž, cestovanie v čase a evolúcia. Podľa všetkého o mužovi, ktorý sa snaží zabrániť tretej svetovej vojne prostredníctvom cestovania v čase a znovuzrodenia.


TROLLOVIA: SVETOVÉ TURNÉ 13:10 hod.
Žáner: animovaná komédia
OBSAH:
Animovaná nálož dobrej nálady, to je filmová rozprávka Trolovia: Svetové turné. Tvorcovia z DreamWorks Animation vás presvedčia, že všetky problémy sveta sa dajú vyriešiť tancom, spevom a objímaním.
Princezná Poppy, stopercentná trolia klaďaska z úspešného prvého dielu, sa v druhom stala kráľovnou, ale našťastie ju to nijako nepoznamenalo. Vo svojom kráľovstve vládne spevom, tancom a ľavou zadnou, lebo panovať v krajine, v ktorej nie sú žiadne problémy, je úplná hračka. Princeznin svet by sa aj naďalej pokojne pohupoval v popovom rytme, keby jedného dňa nedošlo k šokujúcemu odhaleniu – popoví Trolovia nie sú jediní obyvatelia planéty! Žijú na nej ďalšie trolie kmene, a tie vyznávajú rôzne hudobné štýly. A tak sa zoznámime s Techno Trolmi, Country Trolmi a dokonca s Trolomi Rockovými! Tým rockovým vládne kráľovná Barbara a drsne uprednostňuje nielen tvrdšiu muziku ale aj predstavu, že rock je jediná správna hudba a mala by preto znieť na celej planéte. A toto už nie je problém, ktorý by Poppy mohla zvládnuť objatím a milou pesničkou. Preto sa spoločne so svojím najväčším kamošom Vetvošom vyberie na hudbyplnú púť do neprebádaných končín kráľovstva, aby našla spôsob ako zastaviť rockovú kolegyňu skôr, než svet úplne ovládnu gitarové riffy. Rovnako ako prvý diel, je aj dvojka plná hudobných peciek a ich originálnych remakov. Predstaviteľ Vetvoša Justin Timberlake navyše pre film zložil novú pesničku, ktorá má ambíciu aj potenciál dobyť prvé priečky hitparád podobne ako na Oscara nominovaný hit Can´t Stop The Feeling z prvých Trolov. Ani v slovenskom znení nebudú diváci ochudobnení o zaujímavé hlasy, v postavách Poppy a Vetvoša sa predstavia Romana Dang Van a Peter Makranský, a za rockových trolov budú spievať Mária Čírová, Nela Pocisková, Michael Švehla-Majself, Lucia Hurajová, Michal Straka-Ego a mnohí iní.

Pridal: Redakcia PIS
359

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK