PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/7146/red_bull_tour_bus.html

Red Bull Tour Bus

udalosť sa už konala < Prešov - pri Konkatedrále sv. Mikuláša < Koncert

Red Bull Tour Bus Legenda na kolesách sa po roku opäť vracia na slovenské cesty. A tentokrát ovládne námestia v Košiciach, Prešove, Zvolene a Trnave, ktoré budú v októbri patriť rapu! Príďte si užiť leto na začiatku jesene počas série open air koncertov s Red Bull Tour Busom. Na štyroch zastávkach budú z jeho strechy baviť davy Strapo, PSH, a aj lokálni hudobníci. Nezúfajte, že festivalová sezóna sa pomaly blíži ku koncu. Red Bull Tour Bus vám prinesie hudobný zážitok, ktorý potrebujete. V správnom čase. A do vášho mesta.


Po minuloročných úspešných zastávkach v Komárne a Lučenci s Majkom Spiritom a Benom Cristovaom sa aj tento rok pokračuje rapovo. A tiež česko-slovensky. Pódium na streche vytuningovanej legendárnej Karosy z roku 1977 bude patriť slovenskému raperovi Strapovi, ktorý vystúpi so živou kapelou. Počas celej tour ho podporia PSH z Česka a na každej zastávke dostanú priestor aj domáci hudobníci a DJs.


Karosa je pripravená, vyleštená a nablýskaná. Plán zastávok je daný. Štyri mestá. Štyri námestia. Štyri večery plné hudby a zábavy. Začína sa vždy o 18.00 hod. a koncerty na Red Bull Tour Buse môže zažiť každý úplne zadarmo. Po skončení hlavného programu sa pokračuje na after party v lokálnych kluboch.


Tour sa odpáli v Košiciach v stredu 4. októbra 2017. Odtiaľ sa Karosa presunie do Prešova, kde vo štvrtok zabezpečí poriadny žúr. Z východu sa pokračuje do stredu Slovenska. V piatok večer rap zaplaví námestie vo Zvolene. Finálnou zastávkou bude Trnava, kde sa v sobotu 7. októbra 2017 odohrá záverečná šou.


4.10. 2017 Košice, Námestie osloboditeľov
5.10. 2017 Prešov, pred Dómom Sv. Mikuláša
6.10. 2017 Zvolen, Námestie SNP
7.10. 2017 Trnava, Trojičné námestie

 
  Koncert | Prešov - pri Konkatedrále sv. Mikuláša | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 1314 krát |  diskusia (0)