PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/7659/milka_zimkova-cas_kikirikania_and_nevelo_nas_idze-_nevelo_nam_treba.html

Milka Zimková: Čas kikiríkania & Neveľo nás idze, neveľo nám treba

udalosť sa už konala < Viola literárna kaviareň < Divadlo

Vo štvrtok 25. januára o 18.00 hod. Vás pozývame na divadelné stretnutie s Milkou Zimkovou a jej Divadlom jedného herca. Uvedie dve monodrámy: Neveľo nás idze, neveľo nám treba na motívy kultového filmu Pásla kone na betóne a do sveta showbiznisu nás zavedie v monodráme Čas kikiríkania.
Neveľo nás idze, neveľo nám treba
Monodráma vnikla na motívy legendárneho filmu Pásla kone na betóne. Zavedie nás na svadbu, kde hlavná protagonistka slobodná matka Johana vydáva svoju 17-ročnú dcéru Paulínku, ktorú čaká podobný osud. Trauma slobodnej matky, ktorou Johana trpí celý život, ju vedie ku snahe urobiť všetko pre to, aby sa pre jej dcéru našiel nejaký ženích. Aj sa nájde, aj keď nie akurátny…


Čas kikiríkania / Bonsuár, umelci
Na večierku, ktorý usporiada hlavná hrdinka Martečka, nám vyrozpráva svoju sladko –bôľnu púť v túžbe dostať sa do veľkého sveta showbiznisu, sveta filmových hviezd. Nádej vkladá do Džordža, pre ňu poloboha, kvázi režiséra, z ktorého sa nakoniec vykľuje podvodník. Príbeh ukazuje nie príliš pozitívnu stránku dnešného showbiznisu.


vstupné: 8 €


Vstupenky si môžete rezervovať priamo v Literárnej kaviarni VIOLA alebo na info@literarnakaviaren.sk / 0905 688 665
Platnosť rezervácie vstupeniek končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú v tejto lehote vyzdvihnuté, budú zaradené do predaja.

 
  Divadlo | Viola literárna kaviareň | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 1415 krát |  diskusia (0)