PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/7748/zensky_umelecky_klub_-_stalice.html

Ženský umelecký klub - Stálice

udalosť sa už konala < Viola literárna kaviareň < Voľný čas

STÁLICA je hviezda, ktorá na rozdiel od planéty nemení svoju polohu, žiari na svojom mieste neba rovnakým svetlom dlhý čas.
STÁLICOU sa môže stať i umelecké dielo, ktoré čas preveril a vyniesol na pomyselné nebo kvôli jeho hodnote, kráse, pôsobivosti. Napriek zmenám kultúr, doby i vkusu publika oslovuje rovnako mnohé generácie a kladie nám otázku, ako sa mu to podarilo.
Práve takéto STÁLICE spomedzi umeleckých diel chceme pozvať na februárové stretnutie Ženského umeleckého klubu. Či už to bude literatúra, výtvarné umenie či hudba alebo akýkoľvek iný druh umenia, budeme rady, ak prinesiete sú svoju hviezdu... čosi, čo by ste chceli odovzdať i generácii svojich detí...


Ak chcete, aby zaznela hudobná ukážka, premietol sa kúsok filmu, či inak sa zobrazila Vaša obľúbená stálica, pošlite link (s uvedením minutáže) alebo obrázok v elektronickej podobe na adresu magda.razusova@gmail.com najlepšie do 11.2.


Tešíme sa na vás a pripomíname, že do Ženského umeleckého klubu majú dvere otvorené i muži a tiež, že rady privítame i nové návštevníčky a návštevníkov a vôbec nebude prekážať, ak po prvýkrát budú iba v role divákov. Našim stálym klubistkám a klubistom pripomíname, že sme od februára posunuli čas začiatku stretnutia na 17.00


VSTUP VOĽNÝ

 
  Voľný čas | Viola literárna kaviareň | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 458 krát |  diskusia (0)