PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/7980/rozhovory_o_zdravi_alebo_s_lekarom_v_kaviarni.html

Rozhovory o zdraví alebo S lekárom v kaviarni

udalosť sa už konala < Viola literárna kaviareň < Voľný čas

Literárna kaviareň VIOLA pre Vás pozýva na ďalšie pokračovanie publicisticko-diskusného cyklu: "Rozhovory o zdraví alebo S lekárom v kaviarni"


Jeho zámerom je priblížiť širšej verejnosti neformálnym, prístupným, no zároveň erudovaným spôsobom jednotlivé medicínske odbory, ich náplň a okruh zdravotných problémov, ktorými sa zaoberajú. Bude to možné vďaka lekárom, ktorí na chvíľu vymenia ordináciu za priestor kaviarne a pokúsia sa predstaviť nielen seba a svoju prácu ale možno dopovedať i to, na čo v ordinácii niekedy neostáva čas.
Budeme hovoriť o prevencii ochorení, o zmysluplnosti spolupráce pacienta a lekára, o ich komunikácii, o obojstrannej zodpovednosti za zdravie.


Hosťom aprílového stretnutia bude MUDr. Daniela Tarbajovská. Okrem toho, že je obvodnou všeobecnou lekárkou, dlhé roky sa zaoberá i rôznymi smermi alternatívnej medicíny, napríklad akupunktúrou a irisdiagnostikou. Budeme sa teda rozprávať nielen o pozícii praktického lekára v starostlivosti o zdravie, ale i o zmysluplnej vzájomnej komunikácii klasickej školskej a alternatívnej medicíny.
Srdečne pozývame!


VSTUPNÉ: 2 €


Vstupenky si môžete zakúpiť priamo v Literárnej kaviarni VIOLA alebo rezervovať na info@literarnakaviaren.sk / 0905 688 665 (t. č. je aktívne v čase otváracích hodín kaviarne) Platnosť rezervácie vstupeniek končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú vyzdvihnuté v tejto lehote, budú zaradené do predaja.

 
  Voľný čas | Viola literárna kaviareň | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 778 krát |  diskusia (0)