PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/8177/presovska_hudobna_jesen_2018_-_pavel_hammel_a_prudy.html

Prešovská hudobná jeseň 2018 - Pavel Hammel a Prúdy

udalosť sa už konala < Kino SCALA < Koncert

Prešovská hudobná jeseň 2018 - Pavel Hammel a Prúdy Pavol Hammel a Prúdy vyrážajú na veľkolepé turné, zahrajú v 17-tich slovenských mestách!


Legendárna slovenská skupina Prúdy pripravila pre fanúšikov veľkolepé turné po celom Slovensku!
Pavol Hammel, Fedor Frešo, Fero Griglák, Peter Preložník a Igor Teo Skovay zahrajú v 17-tich slovennských mestách od Prešova až po Bratislavu. Muzikanti predstavia naživo čersvo vydaný výberový album „The Best Of“, na ktorom je aj jedna novinka „Víno, spev a ženy. Nenechajte si ujsť hity „Zvoňte zvonky“, „Chlapci z mesta“ či„Kamalásky“, turné zakonči narodeninový megakoncert v bratislavskej Hant Arene!


Slovenská legenda Prúdy oslavuje tohto roku dve významné výročia. 50 rokov od zásadného albumu "Zvoňte zvonky" a 70-te narodeniny Pala Hammela. A preto sa rozhodla to s fanúšikmi osláviť na slovenkom turné.


„Kontakt s publikom pre mňa znamená veľmi veľa, však preto ešte hrám. Ale aj si beriem od publika to, čo im dávam. A keď funguje tá spätná väzba, tak je to ideálne. Samozrejme to poteší, keď si fanúšikovia spievajú a poznajú aj texty. Mne vždy záležalo na kvalite textov a ich výpovednej hodnote, “ vysvetľuje Pavol Hammel.


Na turné sa predstaví hviezdna zostava hudobníkov Pavol Hammel - spev, vokály, španielska gitara a ústna harmonika, Fedor Frešo - basgitara a vokál, Fero Griglák – gitary a vokál, Peter Preložník - syntezátory a klavír a Igor Teo Skovay - bicie a percusie.


vstupné: 17. - €


Informácie a predaj vstupeniek:
Park kultúry a oddychu - Čierny orol, Hlavná 50, 080 01 Prešov
E-mail: pkovstupenkypo@gmail.com
Tel. číslo: 051/77 237 41-2
a v sieti TICKETPORTAL a Predpredaj.sk

 
  Koncert | Kino SCALA | Pridal: BK | čítané: 1885 krát |  diskusia (0)