Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel
udalosť sa už konala

Augustová ponuka multikina - cinemax Prešov

Mission: Impossible- Fallout/ od 2. augusta
Akčný thriller
USA, 147 min.
Ethan Hunt si vždy vyberal nesplniteľné misie. Vždy v nich bol úspešný, napriek okolnostiam. Na začiatku tohto príbehu však čelí úplne novej situácii. Niečo sa pokazilo, pasca neklapla a vinou jeho zlyhania sa ocitnú v smrteľnom ohrození vybrané svetové metropole. Ethan je presvedčený, že len on so svojím týmom dokáže tragickú chybu napraviť. Je však sám, kto si to myslí. Do hry vstupujú ďalší hráči, ktorí mu možno pomáhajú, ale možno tiež sledujú svoje vlastné záujmy, ktoré sú v rozporu s tými Ethanovými. Rozdelenie na kladných a záporných hrdinov nebude tentoraz vôbec jednoduché. V pozadí navyše čím ďalej rýchlejšie uteká čas v ústrety momentu, ktorý dramaticky zmení mapu sveta.


Rodinka Úžasných 2/ od 2. augusta
Dobrodružný, animovaný
USA, 118 min.
Vo filme Rodinka Úžasných 2 sa zdá, že hlavnou superhrdinkou bude Helen. Ako príťažlivejšia polovička z najslávnejšej superdvojice sa stáva tvárou kampane, ktorá má vyžehliť obraz superhrdinov v očiach verejnosti. Bob sa tak musí venovať domácim povinnostiam a hlavne výchove detí – Violet, Dasha a najmä malého Jack-Jacka, ktorého superschopnosti sa ešte len majú prejaviť a prekvapiť všetkých, vrátane vlastných rodičov. Zdalo by sa, že superhrdina Bobovho kalibru s tým nemôže mať problém. Omyl! Navyše sa objaví nový nepriateľ s geniálnym diabolským plánom a Parrovci musia čeliť výzve, ako zvládnuť domácnosť, pubertu detí, školskú dochádzku zachrániť svet. Nie nadarmo sú však Úžasní...


Whitney/ od 2. augusta
Dokumentárny, hudobný, životopisný
Veľká Británia, USA, 120 min.
Najpredávanejšia, najúspešnejšia či najoceňovanejšia – každý prívlastok sa k famóznej Whitney Houston stopercentne hodí. Každý veľký úspech je však vykúpený a nájsť pravdu nie je vždy jednoduché – dokument od oscarového režiséra Kevina Macdonalda sa ale do tohto boja aj napriek tomu púšťa a nezabudnuteľnou formou približuje božskú Whitney tak, ako ju ešte nepoznáme. Ide totiž o oficiálny dokument požehnaný matkou Whitney a jej najbližšou rodinou. Tá poskytla exkluzívne rozhovory a zábery zo zákulisia jej života, ktoré doposiaľ neboli zverejnené. Film mal svetovú premiéru na filmovom festivale v Cannes, kde o ňom samotný režisér povedal: „V zmysle pátrania po pravde som natočil určite svoj najťažší film. Rozprával som sa s viac než 70 ľuďmi, ale len 40 z nich sa objavilo vo filme. Mnoho z nich podvádzalo Whitney viac než 30 rokov a vo svojej pretvárke pokračovali i pred kamerou.“


MEG: Hrozba z hlbín/ od 9. augusta
Akčný, horor, sci-fi, thriller
USA, 113 min.
Hlbokomorská ponorka, ktorá je súčasťou medzinárodného podmorského výskumného programu – bola napadnutá obrovským tvorom o ktorom si mysleli, že už neexistuje, sa teraz nachádza poškodená na dne priekopy Tichého oceánu...s posádkou uväznenou vo vnútri. S ubiehajúcim časom, čínska oceánografka (Winston Chao) privolá na pomoc skúseného záchranára Jonasa Taylora (Jason Statham), aby zachránil posádku – i oceán – od tejto nezadržateľnej hrozby: prehistorického takmer 30 metrového žraloka známeho ako Megalodon. To, čo nikto nepredpokladal je, že pred niekoľkými rokmi sa Taylor s týmto strašným stvorením už stretol. Teraz, v tíme so Suyin, musí čeliť strachu o vlastný život, aby zachránil všetkých uväznených... čo ho opäť privádza tvárou v tvár najohromnejšiemu a najväčšiemu predátorovi všetkých čias.


Tmavá myseľ/ od 9. augusta
Sci-fi, thriller
USA, 104min.
Potom, čo neznámy vírus zabije 98% všetkých detí v Amerike, sa u 2% tých detí, ktoré prežili objavia určité superschopnosti, kvôli ktorým sú umiestené do internačných táborov. Šestnásťročné dievča Ruby z tohto tábora utečie a pridáva sa ku skupinke teenagerov, ktorí utekajú pred vládou.


Dôverný nepriateľ/ od 16. augusta
Mysteriózny
Česko, Slovensko, 108 min.
Mladí manželia Zuzana a Andrej sa sťahujú z Bratislavy do Tatier, aby na samote odrezaní od sveta na vlastnej koži otestovali Andrejovo životné dielo – prototyp inteligentného domu. Idylka dokonalého života v réžii modernej technológie sa však čoskoro mení na nočnú moru a boj o život. Revolučný server, ktorý bol vytvorený s cieľom, aby uľahčil životy svojich majiteľov, sa vymkne spod kontroly a nečakane sa obráti proti svojmu stvoriteľovi. Ide len o vrtoch a nedokonalosť testovanej technológie? Alebo riadi dom niekto ďalší? Napínavý slovenský thriller so šokujúcim záverom zmení váš pohľad na moderné technológie, ktoré nás sprevádzajú na každom kroku. Navždy.
V hlavnej úlohe: inteligentný dom a milostný trojuholník budúcnosti: "On - Ona a Dom"
Má vôbec ľudská láska a človek šancu v milostnej šachovej partii proti stroju, ktorý sám stvoril a vypracoval do dokonalosti?


EQUALIZER 2/ od 16. augusta
Akčný, thriller
USA, 121 min.
Equalizer 2 nadväzuje na úspešný prvý film, v ktorom bývalý člen elitnej špeciálnej jednotky Robert McCall predstieral vlastnú smrť, aby mohol dožiť v pokoji bostonského predmestia. Vďaka vlastnému zmyslu pre spravodlivosť sa však nechal zatiahnuť do ďalšieho súboja. Vieme, čoho všetkého je Robert schopný, aby priniesol spravodlivosť tým, ktorí už stratili všetku nádej. Ako ďaleko však zájde, keď sú v ohrození jeho najbližší?


Blackkklansman/ od 16. augusta
Dráma
USA, 134 min.
Na začiatku sedemdesiatych rokov minulého storočia sa Spojené štáty ocitli v záplave demonštrácií za ľudské práva. V rovnakej dobe sa jeden mladý černoch s gigantickým afrom (John David Washington, syn Denzela Washingtona) rozhodol rozšíriť rady coloradskej polície. Ron Stallworth bol prvým Afroameričan v tomto zbore. Jeho prijatie malo umlčať čím viac naštvanejšiu černošskú komunitu. Aby zmien nebolo prive, prevelili Rona do archívu (= oddelenie evidencie dôkazov), kde mal čo najmenej prekážať. Avšak Ronove ambície boli o trošku väčšie. Neustálym tlakom na nadriadených sa mu najskôr podarilo vyzliecť sa z uniformy a v civile sa infiltrovať na politické mítingy „čiernych bratov“. Pretože sa mu nechcelo donášať na svojich blížnych, zdvihol telefón, vytočil číslo Davida Dukea (Topher Grace), miestneho predáka Ku-klux-klanu, a omotal si ho okolo prsta. Presvedčivým spôsobom sa prezentoval ako fanatický vyznávač bielej rasy a David Duke mu na to skočil, a po pár telefonátoch ho vtiahol do štruktúr klanu. Keď bolo treba nasadiť do akcie zapáleného rasistu Rona Stallwortha aj fyzicky, ujal sa tejto role Ronov kolega Flip Zimmerman (Adam Driver), ktorý s nadšením dochádzal na tajné aj verejné stretnutia členov klanu s cieľom získať čo najviac informácií a prekaziť plánované násilné operácie. Znie to neuveriteľne, znie to komicky, skutočne sa to však stalo.


Christopher Robin/ od 23. augusta
Dobrodružný, rodinný
USA
Dospelý Christopher Robin pracuje v zamestnaní, kde je prepracovaný, mizerne platený a kde nemá žiadnu istotu budúcnosti. Má síce rodinu, ale práca ho tak vyťažuje, že mu na ženu a dcérku zostáva iba málo času. Christopher celkom zabudol na svoje idylické detstvo strávené s prostomyseľným plyšovým medvedíkom a jeho kamarátmi. Keď sa však s potrhaným Medvedíkom Pu opäť stretne, ich priateľstvo opäť splanie a pripomenie Christopherovi nekonečné dni detských radovániek, ktoré ako malý chlapec zažíval.


Skoro sestry/ od 23. augusta
Komédia
Francúzsko, 106 min.
Nič nenasvedčuje tomu, že by sa ich životné osudy a cesty mohli niekedy pretnúť... Všetko sa však mení po smrti ich spoločného biologického otca, ktorého dovtedy ani jedna z nich nepoznala, no zdedia po ňom nádherný byt v Paríži. Lauren je atraktívna 29 ročná „it girl“, ktorá sa snaží preniknúť do módneho sveta a na dosiahnutie tohto cieľa využíva prostredie večierkov s parížskou smotánkou, na ktorých nesmie chýbať. Naproti nej, 28 ročná Olívia, je absolútne neschopná sa prispôsobiť zmenám a novým situáciám a je posadnutá dvomi vecami: zachrániť chod rodinnej cukrárne a nájsť si ideálneho manžela. Najmladšia je Olívia, má 26 rokov a je zapálenou profesorkou histórie a stále býva u svojej mamy na predmestí Paríža. Pre tieto tri úplne odlišné sestry, bude spoločné bývanie a vzájomné spolužitie dosť výbušná záležitosť...


Slender man/ od 23. augusta
Horor
USA, 93 min.
V malom mestečku v americkom Massachusetts chcú štyri stredoškoláčky rituálom poprieť existenciu tajomného SLENDER MANA. Keď však jedna z nich záhadne zmizne, všetko nasvedčuje tomu, že je v skutočnosti jeho poslednou obeťou...


Špión, ktorý ma dostal/ od 23. augusta
Komédia
USA, 117 min.
Audrey a Morgan sú od detstva najlepšie kamarátky a bývajú spolu v Los Angeles. Jedného dňa sa u nich v byte objaví bývalý priateľ Audrey, ktorého prenasleduje banda nebezpečných zabijakov. Dodatočne vysvitne, že je tajným agentom, o čom sa dovtedy nikomu nezmienil. Dievčatá sa tak úplnou náhodou zapletú do medzinárodnej špionážnej misie, v rámci ktorej precestujú Európu, zlikvidujú zopár podozrivých indivíduí a pokúsia sa zachrániť svet.


The Happytime Murders/ od 30. augusta
Akčná komédia
USA, 92 min.
Bláznivá akčná komédia odhalí to, čo Mupeti v sebe v skutočnosti skrývajú.


Jan Palach/ od 30. augusta
Životopisná dráma
Česko, Slovensko, 120 min.
Jan Palach. Študent, ktorý sa v roku 1969 upálil na protest proti sovietskej invázii do Československa. Nekompromisný mladý muž, ktorý priniesol najväčšiu obeť v túžbe vyburcovať národ z okupačnej letargie. Meno, ktoré u nás pozná každý. Film rozpráva príbeh posledných mesiacov Palachovho života, ukazuje cestu, na ktorej sa z milujúceho syna, oddaného priateľa a citlivého študenta filozofie stala „pochodeň číslo 1“.


NÁČELNÍK/ od 30. augusta
Dobrodružný
USA, 97 min.
Počas poslednej doby ľadovej si chlapec odlúčený od svojho kmeňa vytvorí puto s vlkom, tiež izolovaným od svorky. Z odvekých nepriateľov sa zrazu musia stať spojenci, iba tak totiž dokážu nájsť cestu domov. Spoznajte príbeh zrodu psa ako najlepšieho priateľa človeka..


Upgrade/ od 30. augusta
Akčný thriller
USA, 100 min.
Za pár rokov už nebudeme musieť pohnúť prstom, pretože moderné technológie za nás všetko obstarajú. Technofóbom sa v takejto dobe nebude žiť veľmi ľahko Grey Trace (Logan Marshall-Green) je povestný tým, že ako jeden z posledných ľudí dáva pred technológiami prednosť vlastným rukám. Autonehoda na nočnej diaľnici a konflikt s bandou grázlov, ktorí mu zavraždia priateľku a jeho nadosmrti zmrzačia mu obráti život hore nohami.
Greyova perspektíva na invalidnom vozíku je viac než temná dokiaľ mu kamarát vedec neponúkne malé technologické vylepšenie. S implantovaným čipom v mieche dokáže Grey nielen opäť chodiť a pohybovať rukami, ale získava aj ďalšie, doteraz netušené možnosti. Experimentálny ústav nazvaný STEM totiž dokáže napríklad aj vystopovať páchateľa nočného prepadnutia a tiež Greyovi pomôcť si to s tými gaunermi vyriešiť ručne. Kto by odolal? Grey rozhodne nie. Keď však zanechá prvého z páchateľov v kaluži krvi, napadne ho, či by STEM nemal aspoň trochu pribrzdiť. Otázka znie, či to pôjde. A či to Grey vôbec chce.

Pridal: BK
926

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK