Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Jaroslav Hutka – koncert

Pozývame Vás do Violy na koncert
JAROSLAVA HUTKU
venovaný 50. výročiu Augusta 68
Jaroslav Hutka je český folkový hudobník, skladateľ a pesničkár.
Študoval na pražskej umeleckopriemyselnej škole. Od konca 60-tych rokov začal vystupovať so svojím vlastným hudobným programom, v ktorom popularizoval moravské ľudové piesne. Získal si viacerých priaznivcov, viac ráz bol vyhodnotený ako pesničkár roka. Bol zakladateľom a členom folkového združenia Šafrán. Stal sa signatárom Charty 77. Kvôli politickému nátlaku opustil v roku 1978 Československo a žil v Holandsku. Po roku 1989 sa vrátil do Čiech, koncertuje v komorných kluboch, sám si svoje piesne i vydáva na CD. Viac o jeho súčasnej hudobnej i literárnej tvorbe nájdete na http://www.hutka.cz/
Vstupné: 9 €
Vstupenky si môžete zakúpiť priamo v Literárnej kaviarni VIOLA alebo rezervovať na info@literarnakaviaren.sk / 0905 688 665 (t. č. je aktívne v čase otváracích hodín kaviarne)
Platnosť rezervácie vstupeniek končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú vyzdvihnuté v tejto lehote, budú zaradené do predaja.

Pridal: BK
710
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK