Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

Úspešná podnikateľka

Úspešná podnikateľka Si podnikateľka alebo o začatí podnikania premýšľaš? Chýba ti odvaha, inšpirácia alebo informácie? Navštív seminár, na ktorom sa úspešná podnikateľka podelí o svoj príbeh a know-how!


DOZVIEŠ SA:
• všetko čo potrebuješ, aby si správne naštartovala svoj podnik
• s čím počítať a čomu sa pri začiatkoch podnikania vyhnúť
• akú podporu ženám - podnikateľkám v jednotlivých regiónoch Slovenska poskytujeme


PREDSTAVÍ SA:
Ing. Ivana Mikitová – odborníčka na financie a finančné plánovanie, so zručnosťami v oblasti účtovníctva, analytiky a rozpočtovania, finančného manažmentu, plánovania a poradenstva, ako aj bankovníctva. 3 roky úspešné podniká a napomáha budúcim podnikateľom odštartovať ich kariéru.


KEDY?
22.8.2018 17:00 – 21:00 hod.


KDE?
Libresso Books & Coffee, Hlavná 2885/29, 080 01, Prešov


REGISTRUJTE SA TU:
1. Nepodnikatelia - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJGSqY3HTIw9QeXv8pZfFWQCc_1yvO_fvqV7qCI-fjhe4qlw/viewform
2. Podnikatelia - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuiRO03xyECgfQTrGyAHf2KHjUWfgQSuXbLhKXFk7A39JhOQ/viewform


Ukončenie registrácie: 21.8.2018
Kapacita odborného seminára je 50 osôb.


Podujatie, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity, sa organizuje v rámci Národného projektu NPC v regiónoch podaktivity 1.4 Akceleračný program. Prezentácia príkladov úspešných podnikateľských praxí sa organizuje v rámci Národného projektu NPC v regiónoch, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity podaktivity 1.7 Rastový program. Kód projektu ITMS2014+: 313031I870.


PODMIENKY:


Účastník musí byť:
a) fyzická osoba – NEPODNIKATEĽ, s trvalým pobytom na území v niektorom zo 7 samosprávnych krajov Slovenska, okrem Bratislavského samosprávneho kraja. Výnimku tvoria študenti s trvalým pobytom na území BSK, ktorí sa preukážu platným potvrdením o dennom štúdiu na niektorej z univerzít (vysokých škôl), stredných škôl, sídliacich a pôsobiacich v niektorom zo 7 samosprávnych krajov alebo cudzí štátni príslušníci, ktorí sa preukážu potvrdením/záznamom o prechodnom pobyte na území Slovenska (okrem BSK).


alebo


b) PODNIKATEĽ:
právnická osoba alebo fyzická osoba, ktorá je podnikateľom v zmysle ustanovenia § 2 ods. 2 písm. a), b), c) zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, založenou a existujúcou podľa práva Slovenskej republiky; od vzniku ktorej neuplynuli viac ako 3 roky od registrácie v Obchodnom registri SR, Živnostenskom registri SR alebo inom registri oprávňujúcom na podnikanie;
• spĺňa definíciu malého a stredného podniku;
• má sídlo v jednom zo siedmych samosprávnych krajov Slovenska s výnimkou Bratislavského samosprávneho kraja;
• je podnikom podľa článku 107 ods. 1 Zmluvy o fungovaní EÚ, pričom podnikom v zmysle uvedeného je každý subjekt vykonávajúci hospodársku činnosť bez ohľadu na svoje právne postavenie a spôsob financovania.


Za jeden podnikateľský subjekt môžu byť prihlásené a zúčastniť sa podujatia až tri osoby, ktorých mená sa uvedú v prihláške (žiadosti).


Pre podnikateľov sú pripravené viaceré služby aj v rámci podaktivít 1.5 Stážový program, 1.6 Inkubačný program a 1.7 a 2.1 Rastový program. Po registrácii v systéme Národného podnikateľského centra sa podnikateľ bude môcť na ne prihlasovať podľa vlastného výberu počas celého trvania projektu v období 2017 – 2023. Ponuky a výzvy sú zverejňované na web stránkach www.npc.sk a www.sbagency.sk.


Kontakt:
Pre nepodnikateľov: tím Akceleračného programu NPC Prešov: ap.po@npc.sk,
Pre podnikateľov: tím Rastového programu NPC Prešov: rp.po@npc.sk:
Tel. kontakt: +421 51/2028915


Účasť je BEZPLATNÁ.

Pridal: Miroslava Klimovičová
772
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK