PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/8316/nabor_presov_karate_kids_2018_otvoreny_v_telocvicniach_v_celom_presove.html

Nábor Presov Karate Kids 2018 otvorený v telocvičniach v celom PREŠOVE

udalosť sa už konala < Prešov - mesto < Voľný čas

Nábor Presov Karate Kids 2018 otvorený v telocvičniach v celom PREŠOVE V meste Prešov funguje už 28 rokov, v súčasnosti jeden z najlepších a najprogresívnejších klubov v rámci Slovenskej republiky – KARATE KLUB JUNIOR PREŠOV. Aj tento školský rok otvára NÁBOR, a to od začiatku školského roka v septembri. V JUNIORKE trénujú už aj 3 ročné detičky, nábor je teda určený pre deti a mládež akéhokoľvek veku. V klube je množstvo trénerov, ktorí sú odchovancami klubu, magistrami športu a preto je o kvalifikované vedenie detí k láske k športu a pohybu postarané.
Karate klub Junior Prešov dnes združuje cca. 250 členov. Tréningy prebiehajú 10x do týždňa v rôznych telocvičniach v celom Prešove. Každý tréning trvá 60-90 minút. Tréning prebieha za účasti trénerov, ktorí majú rozdelených cvičencov podľa stupňa vyspelosti. Klub realizuje aj doplnkové tréningy: gymnastické, plavecké, atletické. Klub sa môže pochváliť aj super úspechmi doma aj v zahraničí. V tomto klube vyrástlo mnoho talentov, ktorí ho úspešné reprezentovali v Slovenskej republike, ale aj v zahraničí. Klub vychoval aj viacerých reprezentantov Slovenskej republiky. Medzi takéto najvýraznejšie osobnosti patrí aj DVOJNÁSOBNÝ MAJSTER SVETA v kategórii KUMITE (športový zápas) - PETER BRODA. Môže sa taktiež pochváliť dvojnásobnou Majsterkou Európy SHITO RYU v kategórii kumite - Luciou LANGOŠOVOU.
Od 03.09.2018 Vás preto, Karate klub Junior Prešov pozýva na NÁBOR PRESOV KARATE KIDS 2018, ktorý sa uskutoční v telocvičniach ZŠ MUKAČEVSKEJ (SZŠ DSA) na SÍDLISKU III, v telocvični ZŠ Šrobárovej na sídlisku SEKČOV a v telocvični ZŠ VAŽECKEJ - ŠVÁBY (viac informácií nájdete na http://karate-presov.sk/informacie-o-treningoch-poplatkoch-atd, alebo tel. č. : 0907 450 644).


Takže ak chcete aby Vaše dieťa získalo hneď v útlom veku správne pohybové návyky, naučilo sa láske k športu a aby sa vedelo presadiť v živote, tak ho prihláste k nám a urobte z neho PRESOV KARATE KIDS !!


www.karate-presov.sk, junior@karate-presov.sk, FACEBOOK: Karate klub Junior Presov, Instagram: karateklubjuniorpresov, Youtube: Karate klub Junior Presov

 
  Voľný čas | Prešov - mesto | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 1784 krát |  diskusia (0)