Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

Online reklamné kampane pre pokročilých

Odborný seminár pre podnikateľov do 3 rokov od vzniku firmy a pre nepodnikateľov


Potrebujete rozšíriť svoje skúsenosti s online reklamnými kampaňami o nové poznatky?
Chcete sa dozvedieť viac o pokročilých možnostiach, ktoré táto oblasť ponúka?
Potom je náš odborný seminár určený práve pre vás!


Dozviete sa:


• o pokročilých stratégiách pri manažovaní vyhľadávacích kampaní
• ako vytvárať a efektívne využívať reklamu v zobrazovacej sieti
• čo je remarketing, ako a kedy ho správne využívať
• aké ďalšie možnosti online reklamné kampane ponúkajú


Prineste si vlastné notebooky.


KTO SA VÁM PREDSTAVÍ?


Ing. Matej Kováč - marketingu sa venuje už takmer 20 rokov, od roku 2014 pôsobí ako freelancer v oblasti digitálneho marketingu, poskytuje konzultácie, poradenstvo a služby prevažne malým a stredným firmám z rôznych odvetví.


Kedy?


26.09.2018


Podnikatelia: 16:00 – 20:00 hod.
Nepodnikatelia: 16:00 – 19:00 hod


Kde?


UniCentrum
Kúpeľná 6
2. poschodie, č. dverí 312
080 01 Prešov


Odborný seminár, ako forma skupinového odborného poradenstva, je organizovaný v rámci podaktivity 1.4 Akceleračný program a 1.7 Rastový program Národného projektu NPC v regiónoch. Kód projektu ITMS2014+: 313031I870.


PODMIENKY


Účastník musí byť:


a) fyzická osoba – nepodnikateľ, s trvalým pobytom na území v niektorom zo 7 samosprávnych krajov Slovenska, okrem Bratislavského samosprávneho kraja.


Výnimku tvoria študenti s trvalým pobytom na území BSK, ktorí sa preukážu platným potvrdením o dennom štúdiu na niektorej z univerzít (vysokých škôl), stredných škôl, sídliacich a pôsobiacich v niektorom zo 7 samosprávnych krajov alebo cudzí štátni príslušníci, ktorí sa preukážu potvrdením/záznamom o prechodnom pobyte na území Slovenska (okrem BSK).


alebo


b) podnikateľ


právnická osoba alebo fyzická osoba, ktorá je podnikateľom v zmysle ustanovenia § 2 ods. 2 písm. a), b), c) zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, založenou a existujúcou podľa práva Slovenskej republiky; od vzniku ktorej neuplynuli viac ako 3 roky od registrácie v Obchodnom registri SR, Živnostenskom registri SR alebo inom registri oprávňujúcom na podnikanie;
• spĺňa definíciu malého a stredného podniku;
má sídlo v jednom zo siedmych samosprávnych krajov Slovenska s výnimkou Bratislavského samosprávneho kraja;
• je podnikom podľa článku 107 ods. 1 Zmluvy o fungovaní EÚ, pričom podnikom v zmysle uvedeného je každý subjekt vykonávajúci hospodársku činnosť bez ohľadu na svoje právne postavenie a spôsob financovania.


Za jeden podnikateľský subjekt môžu byť prihlásené a zúčastniť sa podujatia až tri osoby, ktorých mená sa uvedú v prihláške (Žiadosti).


Pre podnikateľov sú pripravené viaceré služby aj v rámci podaktivít 1.5 Stážový program, 1.6 Inkubačný program a 1.7 a 2.1 Rastový program. Po registrácii v systéme Národného podnikateľského centra sa podnikateľ bude môcť na ne prihlasovať podľa vlastného výberu počas celého trvania projektu v období 2017 – 2023. Ponuky a výzvy sú zverejňované na web stránkach www.npc.sk a www.sbagency.sk.


REGISTRUJTE SA TU:


Nepodnikatelia - https://docs.google.com/forms/d/1Lb-e_kyArzGi2cuaF5kBZ7ixc7y-U3rAtHjkP027czg/viewform?edit_requested=true


Podnikatelia do 3 rokov od vzniku podnikateľského subjektu (FO/PO) - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6zmBVhByEmJmVbW2Z61e6PLIB7y0cpk16LRIeOTGk2cArpw/viewform


Ukončenie registrácie: 24.09.2018 o 19.00 hod.


Účasť je bezplatná, počet miest limitovaný.


Kontakt:


Pre nepodnikateľov tím Akceleračného programu NPC Prešov: ap.po@npc.sk,
Pre podnikateľov tím Rastového programu NPC Prešov: rp.po@npc.sk.


Tel. kontakt: +421 51/2028915

Pridal: Miroslava Klimovičová
930
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK