Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

Program kina 22.09.2018

MNÍŠKA 16:40, 18:50, 21:00 hod.
Žáner: horor
OBSAH
Keď mladá mníška z kláštorného opátstva v Rumunsku spácha samovraždu, priamo z Vatikánu sú vyslaní kňaz a mladá novicka, aby túto udalosť prešetrili. Spoločne odkrývajú príšerné tajomstvo. Riskujú nielen svoje životy, ale aj vlastnú vieru a samotné duše, pretože čelia zlomyseľnej sile v podobe démonickej mníšky, ktorá už predtým terorizovala publikum vo filme „V zajatí démonov 2“ a opátstvo sa tak stáva hrozivým bojiskom medzi žijúcimi a zatratenými.


CESTA ZA LÁSKOU 18:30 hod.
Žáner: komédia, romantický
OBSAH
Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárnom filme Dracula vytvorili príbeh veľkej, úprimnej a čistej lásky. V komédii Cesta za láskou do seba vrazia ako večne nepríjemní a namrzení samotári na svadbe, kam jednoducho museli. Omylom sa dajú do reči už na letisku počas cesty a hneď zistia, že majú vlastne veľa spoločného: nenávidia ženícha, nevestu, svadby a zo všetkého najviac začnú nenávidieť seba navzájom. Obaja by chceli byť úplne inde, najlepšie sami a hlavne sa navzájom nikdy nevidieť. Ich sarkazmus ich na akcii plnej šťastných ľudí, ktorí sa chcú baviť, postupne od všetkých ostatných izoluje, až zostanú sami a musia sa začať rozprávať. A keď sa s niekým rozprávate a pijete pri tom víno, môže sa nakoniec stať čokoľvek.


AXEL A TAJOMSTVO PLANÉTY KEPLER 14:30 hod.
Žáner: animovaný, dobrodružný
OBSAH
Kedysi nádherná planéta Kepler je dnes vyprahnutá a na pokraji zániku, pretože Pozemšťania v honbe za zdrojom super energie vydrancovali jedinečný Kvet života.


Odvážni mladí obyvatelia planéty Kepler - AXEL, GAGA a BONO sa rozhodnú nasledovať starú legendu a vydávajú sa hľadať semienko života do oázy skrytej v ničivej sopke, aby zachránili svoj domov. Táto misia im do cesty stavia množstvo prekážok a sebeckých protivníkov, no vzdať sa neprichádza do úvahy! V hre je totiž osud ich všetkých.


NEBEZPEČNÁ LÁSKAVOSŤ 20:50 hod.
Žáner: triler
OBSAH
Všetko sa začína obyčajnou láskavosťou – Emily (Blake Lively) požiada svoju najlepšiu priateľku Stephanie (Anna Kendrick), aby vyzdvihla jej syna zo škôlky. Lenže Emily si po neho už nepríde. Nedvíha telefón a neodpovedá ani na esemesky. Stephanie sa preto spojí s manželom Emily, Seanom (Henry Golding) a spolu rozbehnú veľkú pátraciu akciu. S pribúdajúcimi informáciami postupne prichádzajú na to, že Emily bola v skutočnosti niekým úplne iným a jej pravú tvár vôbec nepoznali. V tej chvíli sa začína odvíjať príbeh plný šokujúcich zvratov, tajomstiev a odhalení, v ktorom majú hlavné slovo láska a pomsta.


PREDÁTOR: EVOLÚCIA
2D: 20:30 hod.
3D: 18:40 hod.
Žáner: akčný, sci-fi
OBSAH
Jeden z najväčších lovcov v celom vesmíre sa vracia späť na Zem.


PÁTRANIE 16:20 hod.
Žáner: triler
OBSAH
Keď Davidovi zmizne jeho jediná dcéra Margot, polícia spustí pátranie. Po 37 hodinách však nemá jedinú stopu, a tak sa David rozhodne pozrieť niekam, kde zatiaľ nikto nehľadal - do dcérinho notebooku. Pomocou jej počítača a rozhovorov s jej priateľmi David odhaľuje dcérine tajomstvá a zisťuje, že Margot nebola zďaleka tou dokonalou dcérou, za ktorú ju považoval...


PO ČOM MUŽI TÚŽIA 18:00, 20:40 hod.
Žáner: komédia
OBSAH
Režisér úspešnej romantickej komédie Pohádky pro Emu, Rudolf Havlík prichádza s novou komédiou s hviezdnym hereckým obsadením Po čom muži túžia. Scenár o večnom súperení mužského a ženského sveta napísal spoločne so spisovateľkou Radkou Třeštíkovou, ktorá je jednou z najpredávanejších českých spisovateliek.


Charizmatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer), trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na ktorého ženy letia, je šéfredaktorom časopisu Playboy. Jedného dňa jeho nezáväzný spôsob života utŕži hneď niekoľko rán. Dostane výpoveď kvôli poklesu predajnosti časopisu, bývalá manželka a dcéra (Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva) ho opäť naštvú, neznáma žena mu nabúra auto a na jeho miesto je dosadená krásna, mladá šéfredaktorka Leona (Táňa Pauhofová). Karel vyrieši problémy po chlapsky – spoločne s najlepším kamarátom Čestmírom (Matěj Hádek) sa opije a v dobrodružnej noci si praje, aby sa stal ženou, pretože „ženy to majú v živote omnoho jednoduchšie a on je za to kvôli nim na dne.“ Ráno Karel zistí, že následkom nočnej alkoholickej „jazdy“ a zásahom veštkyne Zoltany (Pavla Tomicová) sa stal ženou (Anna Polívková). Avšak len fyzicky. Karel sa ako Karla musí vyrovnať nielen s novým vzhľadom, ale hlavne sa naučiť fungovať v ženskom tele a zistiť, či to majú ženy naozaj jednoduchšie ?


SRDCOVÍ REBELI 18:20, 20:10 hod.
Žáner: komédia, dráma
OBSAH
Predstaviteľ učiteľa z extrémne populárnej trilógie "Fakjú pán profesor" sa vracia do kín v ďalšej skvelej úlohe, vo filme plnom smiechu, ale aj dojatia. Ako nezodpovedný flákač Lenny dostane na zodpovednosť pätnásťročného chlapca Davida s vážne chorým srdcom. Dávidova prognóza hovorí, že svojich šestnástich narodenín sa už zrejme nedožije. Lenny pojme starostlivosť úplne po svojom, bez akýchkoľvek pravidiel. Ak má David umrieť mladý, nemá zmysel robiť domáce úlohy. Ale striptíz aspoň raz v živote vidieť musí!


Po ďalšom divokom večierku zaparkuje zbohatlícky flákač a playboy Lenny svoje fáro len tesne vedľa garáže, hneď na dno napusteného bazéna. A otcovi dôjde trpezlivosť. Koniec flákania, koniec míňania, koniec pohodového života. Lenny sa musí začať starať o pätnásťročného Dávida s ťažko chorým srdcom, ktorému podľa lekárov zostáva len pár mesiacov života. Dávid žije v sanatóriu a okrem operácií toho vlastne veľa nepoznal. V jednom momente sa tak stretnú dva úplne rozdielne svety, svet klubov, večierkov, alkoholu a krásnych žien so svetom nemocnice, liekov a operačných sál. S tým druhým svetom si ale Lenny veľmi starosti nerobí a začne sa o Dávida starať tak, ako jednoducho vie.


WEBSTEROVCI 16:50 hod.
Žáner: animovaný, rodinný, komédia
OBSAH
Príbehy zo siete rodiny Websterovcov.


Websterovci sú viacgeneračná pavúčia rodina žijúca na najvyššom poschodí v útulných kokónoch zavesených vo výťahovej strojovni. Ich každodenné výzvy a drobné víťazstvá nastavujú zrkadlo nášmu svetu ľudí. V šiestich príbehoch objavíme nielen pevnosť pavúčieho vlákna, ale najmä skutočnú silu veselej rodiny, ktorú spája. Slovenská filmová a televízna akadémia ocenila seriál Websterovci ako najlepší slovenský animovaný film za rok 2017.


NÁČELNÍK 15:50 hod.
Žáner: dobrodružný
OBSAH
Počas poslednej doby ľadovej si chlapec odlúčený od svojho kmeňa vytvorí puto s vlkom, tiež izolovaným od svorky. Z odvekých nepriateľov sa zrazu musia stať spojenci, iba tak totiž dokážu nájsť cestu domov. Spoznajte príbeh zrodu psa ako najlepšieho priateľa človeka.


HOTEL TRANSYLVÁNIA 3: STRAŠIDELNÁ DOVOLENKA 14:40 hod.
Žáner: animovaný, rozprávka
OBSAH
V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia sa Drakula, Mavis, Jonny a zvyšok partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, kedy sa Drakula nezamiluje do šarmantnej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov…


KUBKO HRDINA 13:50 hod.
Žáner: animovaný, dobrodružný
OBSAH
Kubko hrdina je animovaná rozprávka s dojemným príbehom a mnohými dobrodružstvami pre celú rodinu.


Kubko je mladý vtáčik, ktorý sa nevedel naučiť lietať. Hoci sa Kubko veľmi snažil, nepodarilo sa mu to a nemohol tak odletieť so svojou rodinou do teplých krajín. Našťastie stretáva nových kamarátov, ktorí mu pomôžu a spoločne sa vydávajú na cestu do rajského údolia, kde sa ukrývajú všetky vtáky pred ich najväčším spoločným nepriateľom, ktorým je neustále hladný sokol Šedou.


PIADINÔŽKA 16:30 hod.
Žáner: animovaný
OBSAH
Animované dobrodružstvo pre všetky vekové kategórie obráti mýtus hore nohami, keď mladý šikovný Yeti nájde niečo o čom si myslel, že neexistuje, človeka – piadinôžku. Chýr o piadinôžke sa veľmi rýchlo rozšíri do kmeňa Yeti – ov. Vyvolá senzáciu nad tým, čo ešte môže byť tam vonku vo veľkom svete za ich zasneženou dedinkou. Všetko sa dozvieme v novom príbehu o priateľstve, odvahe a radosti z objavovania.


RODINKA ÚŽASNÝCH 2 14:00 hod.
Žáner: dobrodružný, animovaný, akčný
OBSAH
Vo filme Rodinka Úžasných 2 sa zdá, že hlavnou superhrdinkou bude Helen. Ako príťažlivejšia polovička z najslávnejšej superdvojice sa stáva tvárou kampane, ktorá má vyžehliť obraz superhrdinov v očiach verejnosti. Bob sa tak musí venovať domácim povinnostiam a hlavne výchove detí – Violet, Dasha a najmä malého Jack-Jacka, ktorého superschopnosti sa ešte len majú prejaviť a prekvapiť všetkých, vrátane vlastných rodičov. Zdalo by sa, že superhrdina Bobovho kalibru s tým nemôže mať problém. Omyl! Navyše sa objaví nový nepriateľ s geniálnym diabolským plánom a Parrovci musia čeliť výzve, ako zvládnuť domácnosť, pubertu detí, školskú dochádzku a popritom ešte zachrániť svet. Nie nadarmo sú však Úžasní...

Pridal: Redakcia PIS
422

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK