PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/8521/den_otvorenych_dveri_narodneho_podnikatelskeho_centra_presov.html

Deň otvorených dverí Národného podnikateľského centra Prešov

udalosť sa už konala < iné miesto < Voľný čas

Deň otvorených dverí Národného podnikateľského centra Prešov V stredu 31.10.2018, v čase od 13:00 do 16:00 hod. , sa v príjemnom, neformálnom prostredí kaviarne M&M Coffee Bar na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove uskutoční networkingové podujatie určené pre širokú verejnosť, ale najmä pre podnikateľov a záujemcov o podnikanie.


Na podujatí sa dozviete, ako využiť bezplatné odborné poradenstvá, akú finančnú a nefinančnú pomoc môžu podnikatelia získať,  ako bezplatne navštíviť medzinárodné i domáce odborné podujatia, či ako získať zvýhodnenú a ľahko dostupnú mikropôžičku až do výšky 50.000 EUR. V krátkych vstupoch sa Vám predstavia odborníci v oblasti online marketingu, financovania či HR, s ktorými si môžete dohodnúť ďalšie bezplatné konzultácie. Vypočujete si inšpiratívne podnikateľské príbehy klientov Národného podnikateľského centra Prešov a ich vlastné skúsenosti s podujatiami, ktorých sa v rámci projektu zúčastnili. V neposlednom rade môžete na podujatí stretnúť a spoznať nových zaujímavých ľudí, rozšíriť svoje kontakty a podeliť sa s vlastným podnikateľským príbehom.


Podujatie pripravil tím Slovak Business Agency v rámci Národného projektu Národné podnikateľské centrum v regiónoch. Nemenej zaujímavý je fakt, že tak ako všetky aktivity NPC, aj účasť na tomto podujatí bezplatná.


Národné podnikateľské centrum Prešov poskytuje širokú paletu služieb malým a stredným podnikateľom s cieľom zvyšovania ich konkurencieschopnosti. Pre podnikateľov sú pripravené služby typu odborné semináre, webináre, prednášky, diskusné fóra, workshopy, individuálne poradenstvá, pobyty v klasickom alebo virtuálnom podnikateľskom inkubátore, či atraktívne stážové pobyty, konferencie a medzinárodné podujatia. Pre stredné a vysoké školy a pre širokú verejnosť sú určené predovšetkým informačné a popularizačné aktivity zamerané na zvýšenie motivácie podnikať, ale aj individuálne poradenstvá, skupinové odborné semináre či kurzy podnikateľských zručností a letné školy podnikania.


Cieľovou skupinou sú aj záujemcovia o podnikanie zo znevýhodnených sociálnych skupín, ako sú napríklad ženy, seniori/generácia 50+, sociálne a zdravotne handicapovaní, ktorí uvažujú nad realizáciou vlastných biznis nápadov.

 
  Voľný čas | iné miesto | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 1095 krát |  diskusia (0)