Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Kulturisti v Prešove o Tatranský pohár

Medzinárodná pohárová súťaž v kulturistike mužov, men´s physique, bodyfitnes, bikiny fitnes a fitnes žien TATRANSKÝ POHÁR pokračuje v Prešove svojim 38. ročníkom. Už v nedeľu 21.10.2018 o 13:00 h v Tatran handball aréne. Záštitu nad podujatím prevzala primátorka mesta Prešov Ing. Andrea Turčanová.


Tatranský pohár v kulturistike organizuje Power club Prešov v spolupráci s PKO Prešov a Galaxy 2 Poprad z poverenia SAKFST.


V histórii slovenského športu a kulturistiky je Tatranský pohár jednou z najstarších pohárových súťaží v Európe, ktorá je publikovaná aj v kalendári medzinárodnej federácie IFBB. Súťažia na nej pretekári zo Slovenska, Českej republiky, Chorvátska, Ukrajiny, Francúzska, Poľska aj Kanady. Súťaž sa počas svojho trvania dostala do povedomia súťažiacich nielen v športovej kulturistike, ale aj v ďalších kategóriach ako sú klasická kulturistika mužov, fitnes, bodyfitnes, bikiny, fitnes žien, a men´s physique zastrešovaných SAFKST, ktorá je členom svetovej federácie IFBB.


35. ročníkov sa uskutočnilo v Poprade. Od roku 2016 sa táto medzinárodná pohárová súťaž presťahovala do Prešova.


Veríme, že aj tohoročný 38. ročník Tatranského pohára v Prešove, bude pre divákov nášho regiónu dobrou príležitosťou vychutnať si nezabudnuteľnú atmosféru kulturistiky.


Predaj vstupeniek na mieste v deň podujatia


Vstupné: 10. - €

Pridal: DC
1316
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK