Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín
udalosť sa už konala

Program kina 14.11.2018

BOHEMIAN RHAPSODY 17:50 hod.
Žáner: životopisný
OBSAH
Jediné čo je výnimočnejšie ako ich muzika je jeho príbeh. Bohemian Rhapsody popisuje hudobnú dráhu i nekontrolovateľnú životnú špirálu Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.


COLDPLAY: A HEAD FULL OF DREAMS 19:30 hod.
Réžia: Mat Whitecross
OBSAH
Hviezdna britská štvorica v unikátnom snímku “A Head Full Of Dreams” rozpráva svoj výnimočný príbeh. Režisér Mat Whitecross, ktorý je s Coldplay od úplných začiatkov, zmapoval cestu kapely z londýnskych barov až na najvačšie svetové pódia. Napoly dokument s exkluzívnymi archívnymi zábermi stiedajú zostrihy z posledného veľmi úspešného turné “A Head Full Of Dreams” (ktoré sa Čechám aj Slovensku vyhlo). Nenechte si ujsť večer, který sa nebude opakovať


DIEVČA V PAVÚČEJ SIETI 17:40 hod.
Žáner: krimi, dráma, triler
OBSAH
Lisbeth Salanderová, kultová hlavná postava úspešnej knižnej série Milénium Stiega Larssona sa vracia na plátna v adaptácii krimi bestselleru Dievča v pavúčej sieti. V temnom thrilleri sa hackerka Lisbeth spolu s novinárom Mikaelom Blomkvistom zamotáva do siete plnej klamstiev, kyber zločincov a skorumpovaných politikov.


FANTASTICKÉ ZVERY: GRINDELWALDOVE ZLOČINY
2D: 20:30 hod.
3D: 20:00 hod.
Žáner: dobrodružný, fantasy, rodinný
OBSAH
V druhej časti z čarodejníckej série od J. K. Rowlingovej – Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny sa Grindelwaldove (Johnny Depp) vyhrážky naplnia a podarí sa mu z väzenia uniknúť. Začne zhromažďovať svojich nasledovníkov, ktorí nič netušia o jeho skutočnom pláne - získať čistokrvných čarodejníkov, aby ovládli všetkých nomágov. V snahe zabrániť Grindelwaldovym plánom, Albus Dumbledore (Jude Law) povolá svojho bývalého študenta M. L. O. K. -a Scamandera. Ten prisľúbi svoju pomoc, hoci netuší aké nebezpečenstvá na neho čakajú.


GRINCH
2D: 15:30 hod.
3D: 15:00 hod.
Žáner: animovaná komédia
OBSAH
Grinch je nenapraviteľný hundroš, ktorý neznáša všetko a všetkých a zo všetkého najviac Vianoce. Tie by najradšej zrušil. A vo filme, ktorý natočili Zlodusi, čo majú na svedomí Mimoňov, sa o to dokonca aj pokúsi.


Na svete sa prekvapivo nájde veľa ľudí, ktorí Vianoce nemajú radi. Medzi nimi všetkými vyniká Grinch, večne namosúrený zelený chlpáč, ktorému celkom vyhovuje samotárstvo v jaskyni, kde sa necháva obskakovať svojím psom Maxom. Do civilizácie vychádza len v tých najnutnejších prípadoch, napríklad keď jeho chladnička a komora začnú zívať prázdnotou. Háčik je v tom, že v mestečku, kam za nákupmi vyráža, žijú samí nechutne pozitívni obyvatelia, ktorí sú tím nadšenejší a dychtivejší, čím viac sa blíži Štedrý deň. Domy sú obsypané svetlami, koledy znejú na každom kroku, deti si pripravujú zoznamy darčekov, vo vzduchu voňajú koláče a to všetko pôsobí na Grincha ako červené súkno na býka. A keď sa potom ešte dopočuje, že tohtoročné vianočné sviatky by mali byť trikrát opulentnejšie ako po iné roky, rozhodne sa to celé zaraziť a vianočnú atmosféru ľuďom ukradnúť doslova z pred nosa. Stačí nájsť sane, vhodné stádo sobov, nasadiť si falošné fúzy a predbehnúť toho deduška, ktorý nosí darčeky komínom.


Ale aj ten, kto počíta doslova so všetkým, sa môže raz prepočítať. V mestečku žije dievčatko Cindy, ktorá sa rozhodla nastražiť na Santu pascu, len aby ho mohla poprosiť o nejaký výnimočný darček pre upracovanú mamičku. Prvé stretnutie Grincha a Cindy bude trošku bolieť, ale obom veľmi nečakane zmení život.


HUNTER KILLER: NEVIDITEĽNÝ ZABIJAK 20:10 hod.
Žáner: akčný, triler
OBSAH
Ľadové vody severného oceánu sú miestom, kde studená vojna medzi západom a Ruskom nikdy neskončila. Mimo dosahu ľudských očí tú prebiehajú nebezpečné hry, provokácie a dokazovanie sily. Najmodernejšie nukleárne ponorky na oboch stranách majú nepriateľa odstrašiť od útoku, ktorý by mal za následok rovnako strašnú odvetu. Hry ale skončili! Ruská ponorka pod hladinou pošle bez varovania svojho soka na dno. Nad hladinou potom zmizne ruský prezident a velenia nad armádou aj nukleárnym arzenálom sa ujíma nebezpečný generál s túžbou svoju mocnú armádu konečne použiť. Vojna už nie je len hrozba, vojna pomaly začína. Kým na súši uprostred nepriateľského územia má americké komando za úlohu zabezpečiť a zachrániť ruského prezidenta, pod hladinou je povolaná do akcie špeciálna útočná ponorka s Gerardom Butlerom v úlohe jej kapitána. Musí využiť svoje dlhoročné skúsenosti podmorských hier na mačku a myš a dostať sa až do tyla nepriateľských vôd. V prípade nutnosti útočiť. Pri svojej misii v hlbinách nájde nečakaných protivníkov aj spojencov.


KEĎ DRAKA BOLÍ HLAVA 15:20 hod.
Žáner: rozprávka, hudobný
OBSAH
Barborka s Tomikom trávia prázdniny u babičky a deda v kováčskej dielni pod Dračou skalou, kde zo všetkých síl pracuje aj netradičný pomocník dvojhlavý dráčik Čmoudík. Raz, keď sa deti chystajú prespať v jaskyni spoločne s dráčikom, objavia na stene jaskyne starú mapu a Čmoudík, ktorého jedna hlava hovorí po česky a druhá po slovensky, začína rozprávať napínavý príbeh o vzniku kráľovstva Draka, veľkej láske princeznej Adélky a princa Janka, o dlhoročnej kliatbe a strašnom Drakovi, o zlom škriatkovi Blivajzovi, ale aj o tajomstve Nezábudkovej lúky, stratenom dračom vajci a páriku klokanov. Zaujíma Vás, kedy draci tancujú hip hop, ako sa slávia vianoce v dračej jaskyni, akú čarovnú moc má sto rokov neumývaný dračí zub a hlavne prečo draka bolí hlava?


PIADINÔŽKA 15:40 hod.
Žáner: animovaný
OBSAH
Animované dobrodružstvo pre všetky vekové kategórie obráti mýtus hore nohami, keď mladý šikovný Yeti nájde niečo o čom si myslel, že neexistuje, človeka – piadinôžku. Chýr o piadinôžke sa veľmi rýchlo rozšíri do kmeňa Yeti – ov. Vyvolá senzáciu nad tým, čo ešte môže byť tam vonku vo veľkom svete za ich zasneženou dedinkou. Všetko sa dozvieme v novom príbehu o priateľstve, odvahe a radosti z objavovania.


TEN, KTO ŤA MILOVAL 15:50 hod.
Žáner: komédia, rodinný, krimi
OBSAH
Komediálne ladený príbeh Ten, kto ťa miloval je zasadený do prostredia predvianočného zhonu známeho kúpeľného mesta. Hlavným rozprávačom príbehu by mal byť po správnosti kpt. Kalina – nepodplatiteľný policajt, milujúci manžel, skvelý otec a báječný syn svojej matky v jednej osobe, keby však iróniou osudu hneď na začiatku deja neumrel pri autonehode spôsobenej zlým výberom pneumatík.


O mŕtvych len v dobrom, ale na zosnulého Kalinu začínajú na povrch vyplávať minimálne podozrivé skutočnosti vrátane okolností jeho smrti. Stačí pár nechcených indícií, fotiek, mierneho ohovárania zo strany blízkych a jeho manželke, Vande, sa zrúti svet dlho neotrasiteľnej dôvery. Predsa nemôže uveriť tomu, že by jej bol jej milovaný manžel neverný s policajnou konfidentkou Irenou, akokoľvek tomu nasvedčujú najrôznejšie nájdene dokumenty. Ako dlho? A ako mohla byť taká slepá? V snahe dozvedieť sa pravdu sa z Vandy stáva amatérsky detektív. Našťastie má pri sebe skvelý tým kriminalistov v podobe svojich dvoch malých synov s ich babičkou a jedného v živote nepraktického, praktického doktora...


ZRODILA SA HVIEZDA 17:10 hod.
Žáner: dráma, hudobný
OBSAH
Vo filme Zrodila sa Hviezda sa v hlavných úlohách predstaví štvornásobný držiteľ nominácie na Oscara Bradley Cooper a spevácka pophviezda Lady Gaga. Kým pre Bradleyho Coopera ide o režisérsky debut, pre Lady Gaga o jej prvú hlavnú rolu vo filme.


V novom spracovaní romantickej drámy Zrodila sa hviezda, stvárni Bradley Cooper ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally (Lady Gaga). Táto už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala…pokým ju Jack neprinúti výjsť na pódium pod svetlá reflektorov. Ale keď Allyin raketový štart zatieni jeho vlastnú kariéru, Jack stále obtiažnejšie nesie svoj ústup z veľkých pódií a o to viac bojuje so svojimi vnútornými démonmi.

Pridal: DC
904

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK