Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel
udalosť sa už konala

Program kina 17.12.2018

BOHEMIAN RHAPSODY 20:20 hod.
Žáner: životopisný
OBSAH
Jediné čo je výnimočnejšie ako ich muzika je jeho príbeh. Bohemian Rhapsody popisuje hudobnú dráhu i nekontrolovateľnú životnú špirálu Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.


FANTASTICKÉ ZVERY: GRINDELWALDOVE ZLOČINY
2D: 15:10 hod.
Žáner: dobrodružný, fantasy, rodinný
OBSAH
V druhej časti z čarodejníckej série od J. K. Rowlingovej – Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny sa Grindelwaldove (Johnny Depp) vyhrážky naplnia a podarí sa mu z väzenia uniknúť. Začne zhromažďovať svojich nasledovníkov, ktorí nič netušia o jeho skutočnom pláne - získať čistokrvných čarodejníkov, aby ovládli všetkých nomágov. V snahe zabrániť Grindelwaldovym plánom, Albus Dumbledore (Jude Law) povolá svojho bývalého študenta M. L. O. K. -a Scamandera. Ten prisľúbi svoju pomoc, hoci netuší aké nebezpečenstvá na neho čakajú.


GRINCH
2D: 16:20 hod.
Žáner: animovaná komédia
OBSAH
Grinch je nenapraviteľný hundroš, ktorý neznáša všetko a všetkých a zo všetkého najviac Vianoce. Tie by najradšej zrušil. A vo filme, ktorý natočili Zlodusi, čo majú na svedomí Mimoňov, sa o to dokonca aj pokúsi.


Na svete sa prekvapivo nájde veľa ľudí, ktorí Vianoce nemajú radi. Medzi nimi všetkými vyniká Grinch, večne namosúrený zelený chlpáč, ktorému celkom vyhovuje samotárstvo v jaskyni, kde sa necháva obskakovať svojím psom Maxom. Do civilizácie vychádza len v tých najnutnejších prípadoch, napríklad keď jeho chladnička a komora začnú zívať prázdnotou. Háčik je v tom, že v mestečku, kam za nákupmi vyráža, žijú samí nechutne pozitívni obyvatelia, ktorí sú tím nadšenejší a dychtivejší, čím viac sa blíži Štedrý deň. Domy sú obsypané svetlami, koledy znejú na každom kroku, deti si pripravujú zoznamy darčekov, vo vzduchu voňajú koláče a to všetko pôsobí na Grincha ako červené súkno na býka. A keď sa potom ešte dopočuje, že tohtoročné vianočné sviatky by mali byť trikrát opulentnejšie ako po iné roky, rozhodne sa to celé zaraziť a vianočnú atmosféru ľuďom ukradnúť doslova z pred nosa. Stačí nájsť sane, vhodné stádo sobov, nasadiť si falošné fúzy a predbehnúť toho deduška, ktorý nosí darčeky komínom.


Ale aj ten, kto počíta doslova so všetkým, sa môže raz prepočítať. V mestečku žije dievčatko Cindy, ktorá sa rozhodla nastražiť na Santu pascu, len aby ho mohla poprosiť o nejaký výnimočný darček pre upracovanú mamičku. Prvé stretnutie Grincha a Cindy bude trošku bolieť, ale obom veľmi nečakane zmení život.


ZRODILA SA HVIEZDA 15:20 hod.
Žáner: dráma, hudobný
Vo filme Zrodila sa Hviezda sa v hlavných úlohách predstaví štvornásobný držiteľ nominácie na Oscara Bradley Cooper a spevácka pophviezda Lady Gaga. Kým pre Bradleyho Coopera ide o režisérsky debut, pre Lady Gaga o jej prvú hlavnú rolu vo filme.


V novom spracovaní romantickej drámy Zrodila sa hviezda, stvárni Bradley Cooper ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally (Lady Gaga). Táto už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala…pokým ju Jack neprinúti vyjsť na pódium pod svetlá reflektorov. Ale keď Allyin raketový štart zatieni jeho vlastnú kariéru, Jack stále obtiažnejšie nesie svoj ústup z veľkých pódií a o to viac bojuje so svojimi vnútornými démonmi.


ROBIN HOOD 18:10 hod.
Žáner: akčný, dobrodružný
OBSAH
Robin Hood, bojovník a hrdina všetkých chudobných (Taron Egerton), rozpúta vzburu proti zákernej a skorumpovanej anglickej korune v novom akčnom spracovaní.


AQUAMAN
2D: 17:30, 20:30 hod.
3D: 16:30, 19:30
Žáner: akčný, dobrodružný
OBSAH
Ďalší superhrdina zo sveta DC Comics poodhalí svoj pôvod v akčnom dobrodružstve odohrávajúcom sa tentokrát v dychvyrážajúcom podmorskom svete siedmich morí. Arthur Curry (Jason Momoa) je z polovice človek a z polovice obyvateľ bájnej Atlantídy, ktorý na svojej životnej ceste musí čeliť pravde o tom, kým v skutočnosti je ale aj tomu či si zaslúži byť…hrdinom – Aquamanom.


SPIDER-MAN: PARALELNÉ SVETY
SD: 15:00, 17:50 hod.
ST: 20:40 hod.
Žáner: animovaný, akčný, fantasy
OBSAH
Kreatívne duo Phil Lord a Chris Miller (LEGO Movie, 21 Jump Street) ukáže Spider-Mana v novom svetle, s použitím jedinečnej technológie animácie.


Nosiť modro-červenú masku nikdy nebolo nebezpečnejšie! Po tom, čo tínedžera Milesa Moralesa pohryzne rádioaktívny pavúk, musí sa naučiť, ako sa stať Spider-Manom. Pomôže mu v tom Peter Parker a ďalší pavúčí hrdinovia, ktorých diabolský Kingpin preniesol z iných dimenzií. Podarí sa im Kingpina zastaviť skôr, než Brooklyn zhltne čierna diera?


VIANOCE A SPOL. 18:30 hod.
Žáner: komédia, rozprávka
OBSAH
Čo sa stane, keď tesne pred Štedrým večerom príde Santa naraz o škriatkov pripravujúcich darčeky? Všetci totiž naraz záhadne ochorejú. Je to totálna katastrofa, ktorú musí Santa zachrániť neplánovaným výletom pre lieky až na zem, kde na neho číhajú nečakané prekážky, hlavne v podobe nič nechápajúcich ľudí.


Štedrý večer je už za rohom a nič nejde podľa plánu. 92 000 škriatkov v Santovej dielni na darčeky z ničoho nič ochorie a všetci padajú na zem ako podťatí! To je pre Santu veľká rana. Kto pre deti z celého sveta pripraví darčeky pod stromček? Nemá inú možnosť, len so svojimi sobmi a saňami sa musí neplánovane vypraviť na Zem, aby zohnal účinný liek, ktorým svojich pomocníkov vylieči. Po pomerne dobrodružnom lete v búrke pristane so svojím záprahom v Paríži a sánky zaparkuje neďaleko slávneho kabaretu Moulin Rouge a potom konečne dôstojne vstúpi do lekárne so žiadosťou o potrebné lieky medzi nič netušiacich ľudí … A práve v tejto chvíli zistí, že jeho výprava nebude až taká jednoduchá. Pomerne rýchlo a nedobrovoľne sa vďaka neočakávaným nedorozumeniam presunie na policajnú stanicu a potom dokonca aj do cely predbežného zadržania. Našťastie si v tejto zložitej situácii dokáže nájsť nových spojencov, s ktorých pomocou sa mu snáď podarí kúzlo Vianoc zachrániť. V francúzskej rodinnej komédii Vianoce a spol. sa v hlavnej roli predstaví sám režisér a herec Alain Chabat (Asterix a Obelix: Misia Kleopatra, RRRrrrr!!!), podporí ho medzi inými napríklad Audrey Tautou (Amélia z Montmartru, Šifra majstra Leonarda), Pio Marmaï (Víno nás spojuje) a Golshifteh Farahani (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta, Paterson).


DO PLAVIEK! 20:50 hod.
Žáner: komédia
OBSAH
Keď depresívny Bertrand trpiaci krízou stredného veku, odpovie na inzerát, ktorý hľadá nového člena do družstva mužského synchronizovaného plávania (áno, máme na mysli mužské akvabely) netuší, že v amatérskom družstve nájde nielen priateľov, ale i novú chuť do života. Komédia nielen o tom, ako dlho musíte zadržať dych, aby ste prežili život.

Pridal: DC
305

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK