Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Swap party / greencubator vol.4

Máš doma preplnené skrine a nevieš, čo s oblečením? Ak si ich neoblečieš jeden rok, tak s veľkou pravdepodobnosťou to nebude inak ani neskôr. Čo povieš na to, radšej si ho s niekym vymeniť? Alebo lepšie povedané - vyswapovať.


Byť ekologický nie je trend, ale je to naša povinnosť voči prírode. Všetok odpad, či už plastový alebo textilný, tvoríme my, ľudia. Mali by sme sa preto hlbšie zamyslieť nad tým, čo môžeme zredukovať a spraviť lepšie. Oblečenia sa mnohí nechceme vzdať, a ak si v tejto kategórii aj ty, máme riešenie, ako sa zbaviť kúskov zo šatníka, ktoré ťa už nebavia. A to všetko morálne, ekologicky a ešte ich aj nahradíš novými.


Princíp je teda jednoduchý. Ty sa vzdáš niekoľkých kúskov, no za to si môžeš domov doniesť nové, ktoré ťa potešia a ešte k tomu si spravil dobrý skutok pre našu Zem. Výmenou totiž eliminuješ odpad, ktorý by vznikol zbytočným vyhodením


Pravidlá: prosím prineste čisté, oblečenie, ktoré sa dá používať - koľko kusov prinesieš, toľko si môžeš vymeniť


P. S. Nejde o žiadnu výpredajovú burzu, kde dáš veci, ktorých sa chceš len zbaviť. Naozaj musíš myslieť na to, že ide o výmenu, takže mysli na kvalitu, ktorú chceš dostať aj ty.


Organizátori: Greencubator a Wave centrum nezávislej kultúry

Pridal: DC
664

WAVE

Sídlo (adresa):
Hlavná 121, 080 01 Prešov
Telefón:
Mobil:
00421 905 896 467
E-mail:
WEB:
http://www.wave.sk/
Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Wave-Club/377866438961977
Wave centrum nezávislej kultúry
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK