Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Ako rozbehnúť úspešné podnikanie v Prešove?

Premýšľaš nad podnikaním na východom Slovensku? Príď sa inšpirovať a vypočuj si zaujímavé podnikateľské príbehy tých, ktorí sú dôkazom toho, že aj na východe "kde nič nie" sa dá budovať biznis.


Na podujatí vystúpia štyria podnikatelia z Prešova, ktorí ti odpovedia na otázky, čo ich priviedlo k podnikaniu, čím všetkým si museli prejsť a aké majú skúsenosti. Počas inšpiratívneho večera sa okrem odpovedí na tieto otázky, dozvieš rady a odporúčania priamo z prvej ruky.


PREDNÁŠAJÚCI:


Odváž(e)né - Lauru Martinkovú a Michaelu Šlosárovu spojila k podnikaniu spoločná vízia vytvorenia v prvej bezobalovej predajne v Prešove. Spoločne spojili sily a ich myšlienka ponúkať kvalitné potraviny, čapovanú drogériu a kozmetiku bez obalov si získava čoraz väčšiu obľubu.


Božský Oráč - Čajovňa a e-shop Božský Oráč svoju vášeň pre čaje rozširuje už viac ako 10 rokov. Je priamym dovozcom čaju a čajového príslušenstva na Slovensko z krajín pôvodu, spomedzi ktorých už navštívili napríklad Čínu, Indiu alebo Taiwan.


IT-Solutions4You - Dlhoročné skúsenosti v oblasti programovania, úpravy a nasadzovania CRM systémov ich priviedli k vlastnému produktu, ktorý úspešné ponúkajú doma aj v zahraničí. Zaujíma ťa, ako to chodí v IT biznise a čím všetkým si museli prejsť kým sa stali poprednou spoločnosťou na Slovensku a Českej republike?


B&O - Neskončili ešte ani vysokú školu a už vymýšľali do čoho sa pustia. Matej Barvirčák a Samuel Okruhľanský je dvojicou, ktorá je dôkazom toho, že rozbehnúť podnikanie a pracovať na svojom nápade je možné už počas štúdia. Stoja za pojazdnou kaviarňou Káva na bajku a prvej únikovej hry v Prešove.


Národné podnikateľské centrum - Zišla by sa ti podpora pre rozvoj tvojho podnikania? O službách a podujatiach, ktoré ti NPC bezplatne ponúka, ti príde porozprávať jeho zástupca.


PRE KOHO JE PODUJATIE URČENÉ?
- uvažuješ o podnikaní a chcel/a by si sa do niečoho pustiť?
- si začínajúci podnikateľ?
- chceš sa inšpirovať a spoznať zaujímavých ľudí?


Ak si si aspoň 1x odpovedal/a áno, podujatie je určené práve tebe! ;)


CHCEŠ SA ZÚČASTNIŤ?
Na podujatie je potrebná bezplatná registrácia. Kapacita je ale obmedzená.

Pridal: DC
587
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK