Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Čarovná muzika - Divadlo Cililing

Keď sa chudobných rodičov syn poberie do sveta, sám nevie, čo ho tam čaká...
...nájde si robotu u starej tetky, ktorá je k nemu neľudská, no napriek tomu ju prekabáti a získa čarovné husličky aj píšťalku. Tie pomôžu junákovi zlé čarodejnice poraziť, aby sa tak na koniec všetko na dobré obrátilo.


V rozprávke sa stretneme so skúpou starou gazdinou, s nebojácnym junákom, zlodejkou, ktorá bezohľadne berie všetko, čo sa jej na prsty prilepí, aj s chorľavou kráľovnou, ktorá sa mládencovi kráľovsky odmení.


Interaktívna rozprávka, ktorá vychádza z ľudovej slovesnosti je dopĺňaná hudbou všetkých druhov a žánrov - od slovenského folklóru, cez populárnu pieseň, až po Montiho čardáš. Pomocou zázračnej muziky ukážeme najmenším, že proti zlu treba len dobrotou a fígľom bojovať.


VSTUPNÉ 3€


Vstupenky si môžete zakúpiť priamo v Literárnej kaviarni VIOLA alebo rezervovať na info@literarnakaviaren.sk / 0905 688 665 (t. č. je aktívne v čase otváracích hodín kaviarne)
Platnosť rezervácie vstupeniek končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú vyzdvihnuté v tejto lehote, budú zaradené do predaja.

Pridal: DC
646
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK