PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/9104/akordeonovy_koncert_-_jozef_chovanec.html

Akordeónový koncert - Jozef Chovanec

udalosť sa už konala < Viola literárna kaviareň < Koncert

Pozývame Vás do Violy na akordeónový koncert študenta Akadémie umení v Banskej Bystrici JOZEFA CHOVANCA, ktorý bude zameraný na originálne akordeónové diela slovenských a zahraničných skladateľov. Odznejú i transkripcie klavírnych skladieb skladateľov J. S. Bacha a W. A. Mozarta. V závere koncertu si budete môcť vypočuť diela žánru variete a zábavnej hudby zahraničných skladateľov ako Astor Piazzolla, Victor Wlasov, Roman Bazilin.


JOZEF CHOVANEC (4.12.1990, Prešov)
absolvoval ZUŠ Michala Vileca v Bardejove 1999-2006 (Mgr. Miloslav Stojan). V štúdiu pokračoval na konzervatóriu na Timonovej 2 v Košiciach v rokoch 2006-2012 (Mgr.art Martin Franek). V rokoch 2013-2016 absolvoval bakalárske štúdium na VŠMU v Bratislave (prof. Rajmund Kákoni, ArtD. Momentálne študuje magisterský stupeň na Akadémii umení v Banskej Bystrici (Mgr.art Michal Červienka, Art. D). Aktívne hráva v rôznych hudobných zoskupeniach a projektoch. Venuje sa i pedagogickej činnosti - vyučuje akordeón a klavír na SZUŠ Stropkov.


VSTUPNÉ 2 €
Vstupenky si môžete zakúpiť priamo v Literárnej kaviarni VIOLA alebo rezervovať na info@literarnakaviaren.sk / 0905 688 665 (t. č. je aktívne v čase otváracích hodín kaviarne)

 
  Koncert | Viola literárna kaviareň | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 616 krát |  diskusia (0)