Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Nedajte si ukradnúť svoj nápad!

Aj duševné vlastníctvo potrebuje ochranu. Nedajte si ukradnúť svoj biznis nápad ešte pred uskutočnením a príďte si rozšíriť vedomosti o autorských právach, patentoch, ochranných známkach či dizajnoch na náš bezplatný seminár vedený profesionálkou.


ČO SA DOZVIETE
• systém práva duševného vlastníctva
• ochrana autorských diel vrátane počítačových programov a databáz, vynálezov, dizajnov, ochranných známok a iných predmetov duševného vlastníctva, ako aj obchodného tajomstva a know-how
• uzatváranie zmlúv na predmety duševného vlastníctva (licenčné zmluvy, zmluvy o dielo, franšízové zmluvy)
• aplikácia zamestnaneckého režimu výkonu práv duševného vlastníctva


KTO JE VÁŠ LEKTOR
JUDr. Renáta Bačárová, PhD. , LL. M. - advokátka a odborná konzultantka v oblasti duševného vlastníctva, transferu technológií a ochrany osobných údajov. Pôsobí na Právnickej fakulte a v Technologickom a inovačnom parku UPJŠ v Košiciach, ako lektorka a odborná garantka v Kurze duševného vlastníctva na Úrade priemyselného vlastníctva v Banskej Bystrici, prednáša doma aj v zahraničí, je autorkou mnohých publikácií z oblasti práva duševného vlastníctva.


KEDY
22.03.2019
09:00 - 13:00 hod.


KDE
Národné podnikateľské centrum v Prešove
Budova UniCentrum
(2. poschodie)
Kúpeľná 6
080 01 Prešov


KONTAKT
Tím Rastového programu NPC Prešov: rp.po@npc.sk.


Účasť je bezplatná, počet účastníkov obmedzený.


Registrujte sa cez Žiadosť o účasť TU:
https://www.npc.sk/sk/events/nedajte-si-ukradnut-svoj-napad/


Ukončenie registrácie: 20.03.2019 do 15.00 hod.


Odborný seminár, ako forma jednorazového skupinového odborného poradenstva, sa organizuje v rámci Národného projektu NPC v regiónoch, Podaktivity 1.7 a 2.1 Rastový program. Kód projektu ITMS2014+: 313031I870.


PODMIENKY
Účastník musí byť:
právnická osoba alebo fyzická osoba, ktorá je podnikateľom v zmysle ustanovenia § 2 ods. 2 písm. a), b), c) zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, založenou a existujúcou podľa práva Slovenskej republiky
- spĺňa definíciu malého a stredného podniku;
- má sídlo v jednom zo 7 samosprávnych krajov Slovenska s výnimkou Bratislavského samosprávneho kraja;
- je podnikom podľa článku 107 ods. 1 Zmluvy o fungovaní EÚ, pričom podnikom v zmysle uvedeného je každý subjekt vykonávajúci hospodársku činnosť bez ohľadu na svoje právne postavenie a spôsob financovania;


Za jeden podnikateľský subjekt môžu byť prihlásené a zúčastniť sa podujatia až tri osoby, ktorých mená sa uvedú v prihláške (žiadosti).


Pre podnikateľov sú pripravené viaceré služby aj v rámci podaktivít 1.5 Stážový program, 1.6 Inkubačný program a 1.7 a 2.1 Rastový program. Po registrácii v systéme Národného podnikateľského centra sa podnikateľ bude môcť na ne prihlasovať podľa vlastného výberu počas celého trvania projektu v období 2017 – 2023. Ponuky a výzvy sú zverejňované na web stránkach www.npc.sk a www.sbagency.sk.


Podujatia nájdete na: www.npc.sk v sekcii Služby/Workshopy a semináre.

Pridal: Miroslava Klimovičová
784
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK