Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav
udalosť sa už konala

Jana Uriel Kratochvílová – Illuminati.ca

Jana Uriel Kratochvílová – Illuminati.ca


"Imagination Power Tour"


Pripravte se na absolútne unikátny koncert najoriginálnejšej speváčky doby. Rocková skupina Illuminati.ca hudobného mága Jirky George Hrubeše prinesie búrlivé vodopády zlatých hitov i super noviniek z pripravovaného Albumu “ Ruby Rose Mayhem-Volume 2”. Nechajte sa tiež prekvapiť rockovou mega plejádou nielen nových harmónií a rytmov, ale i odvážne šokujúcich nových kostýmov a image Iluminati.ca 2019.
V koncerte inšpirovanom mocnou silou všemocnej IMAGINÁCIE !


Zpeváčka s naozaj unikátnym hlasom a svetovo absolútne originálnym prejavom, textárka a skladateľka, o ktorej se píše a vysiela v českých médiách hlavne v súvislosti čo kde a ako odpovie, alebo v akom kostýme vystúpi a čím zase šokuje! To podstatné podľa fanúšikov je, že koncertuje a že má stále nové a nové skladby. Od roku 2014 vydala albumy Sound Eye Mission, Imunika Systemica, Matrix Exposed, Ritualica, New Bohemian, Spiritca Angelica, Mantrum Illuminum, 3R a Ruby Rose Mayhem
ale to už sa z médií nedozviete. Je to veľká škoda, pretože jej vystúpenie vždy prináša niečo nového a neuveriteľne dynamického a vzrušujúceho pre všetky zmysly ! Svojím spontánnym prejavom, kostýmami a líčením predbieha suverénne a neustále túto dobu.
Spolu s bytostne prirodzenou dynamickou spontánnou pohybovou kultúrou, mimikou, zmyslom pre humor, záujmom o mystiku a filozofiu priťahuje záujem ľudí nielen v Anglicku, Írsku, Európe, Japonsku a robí množstvo rozhovorov pre svetový tisk, rádia a televízne stanice i pre stále ešte nezávislý internet !


Jiří George Hrubeš - Legendárny bubeník, gitarista a producent, spoluzakladateľ Pražského Výběru a zakladateľ rockovej skupiny Illuminati.ca, ktorý je spoločne s textujúcou Uriel hlavným skladateľským pilierom hudobnej tvorby.
Jan “Poky” Pokorný - bass, David “Robert” Pavlík - guitar.


Predpredaj vstupeniek: Stromoradie, pon-pia od 7:00 na bare
od pondelka 11.marca. Sídlime oproti schodom do OŠ Pedagogická a sociálna akadémia. www.stromoradie.sk
cena: predpredaj 12 e, na mieste 15 e
kontakt a rezervácie lístkov: info@stromoradie.sk

Pridal: Admin
1859

Stromoradie

Sídlo (adresa):
Kmeťovo stromoradie, Konštantínova 8337/7A, 08001 Prešov
Telefón:
0905 640 510
Mobil:
E-mail:
WEB:
https://www.stromoradie.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/stromoradie/
Stromoradie
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK