Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Učím sa vidieť ako fotograf - Vernisáž výstavy

Srdečne Vás pozývame do Violy na výstavu fotografií študentov študijného odboru “Úžitková fotografia“ Súkromnej strednej odbornej školy - ELBA v Prešove. Svoje fotografie tu budú vystavovať talentovaní študenti Alexandra Brenková, Slavomír Pekár, Matej Kohút, Viktória Kaliničová, Dávid Duchyňa, Alexandra Najmanová a Dmytrii Babych. Vystavované fotografie žánrovo reprezentujú kategórie portrét, detail, zátišie, architektúra a street foto.


Súkromná stredná odborná škola - ELBA vznikla v roku 1999 a jej zriaďovateľom je Ing. Emil Blicha. Odbor “Úžitková fotografia“ je jedným z 11-tich maturitných študijných odborov, ktoré sa na škole vyučujú. Študentom sa škola snaží poskytovať adekvátne podmienky, na rozvíjanie ich talentu a schopností.


Vzhľadom na obmedzený počet miest vo Viole, budú miesta na vernisáž prednostne rezervované pre pozvaných hostí. V prípade ďalších voľných miest Vás na vernisáži radi privítame. Prajeme Vám hlboký umelecký a estetický zážitok, v súlade so slovami slávneho maliara Pabla Picassa: “Umenie zmýva z duší prach každodennosti“.


VIOLA centrum pre umenie / klub
VSTUP VOĽNÝ

Pridal: Redakcia PIS
537
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK