Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

Zápis na „jazykovku“ na šk. rok 2019/2020

Zápis na „jazykovku“ na šk. rok 2019/2020
Zápis na jazykovú školu
Aj tento rok sa na konci júna uskutoční zápis do kurzov štátnej Jazykovej školy, Plzenská 10, Prešov – v zriaďovateľskej pôsobnosti PSK. Zapísať sa môžete nielen k začiatočníkom, ale aj k mierne pokročilým alebo pokročilým.


Stačí prísť na zápis, dohodnúť si termín otestovania vedomostí a ste zaradení do toho správneho kurzu. „Jazykovka“ Vás potom pripraví napr. na rôzne stupne zahraničných jazykových certifikátov (nemecký Goethe-Zertifikat), príp. na maturitnú skúšku. Svoje jazykové vzdelávanie môžete ukončiť štátnou jazykovou skúškou. Môžete si tak rozšíriť svoju kvalifikáciu o vyučovanie cudzieho jazyka na ZŠ alebo SŠ.


Existujú samozrejme aj ďalšie dôvody: naštartujete svoju mozgovú aktivitu, otvoríte si brány k úspešnejšej kariére, užijete si viac cestovanie a komunikáciu v zahraničí. Záleží len na Vás, aký máte cieľ a o aký jazyk máte záujem.
Jazykové kurzy u nás - to nie sú len gramatické javy. Je to spoznávanie kultúry iných národov a možnosť konverzovať v cudzom jazyku na rôzne témy s mnohými zaujímavými a sympatickými ľuďmi.


Jazyková škola Vám ponúka celoročné kurzy 2 x 90 min. za týždeň – od základných až po prípravné na štátnicu, a to v rámci anglického, francúzskeho, nemeckého, ruského, španielskeho a talianskeho jazyka – v stredných a vyšších kurzoch aj so zahraničnými lektormi. NOVINKA – japončina.


Celú ponuku jazykových kurzov nájdete na www.jspresov.sk
Nájdete nás aj na www.facebook.com/jspresov a najnovšie aj na www.instgram.com/jazykovaskolapresov


TERMÍN ZÁPISU: 
20. jún 2019 /štvrtok/ od 9.00 – 18.00 hod. : ANGLICKÝ JAZYK
21. a 24. jún 2019 /piatok a pondelok/ od 9.00 do 18.00 hod. :
FRANCÚZSKY, NEMECKÝ, RUSKÝ, ŠPANIELSKY,  TALIANSKY a JAPONSKÝ JAZYK


Miesto zápisu:
Jazyková škola, Plzenská 10, Prešov

Pridal: Redakcia PIS
1701
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK