Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Fragaria Cup 2019

Fragaria Cup 2019
Fragaria Cup 2019
Prázdniny sú za dverami a s nimi aj 18. ročník mládežníckeho futbalového turnaja FRAGARIA CUP 2019, ktorý si za 17 rokov svojej existencie získal srdcia mladých aj starších futbalových fanúšikov v rámci celej Európy..


Aj tento rok sa jeden z najväčších turnajov svojho druhu v rámci Európy sa uskutoční pod záštitou primátorky mesta Prešov v našom meste v termíne od 2. do 6. Júla, denne od 8.00 do 20.00 hod.


Viac ako 180 zaregistrovaných chlapčenských tímov z 15 krajín Európy odohrá svoje zápasy na 14 prírodných trávnatých ihriskách a 2 ihriskách s umelým trávnatým povrchom, situovaných v meste Prešov a blízkom okolí. Novinkou tohto ročníka je najmenšia veková kategória U7, celkovo mladí futbalisti zabojujú o cenné trofeje a zaujímavé športové ceny v  9 chlapčenských vekových kategóriách - od 7 do 15 rokov .


V priestoroch 4 SPORT Areálu na sídlisku III, kde budú hrať najmenšie vekové kategórie od U7 do U11, bude počas celého turnaja zriadená FUN ZONE s občerstvením,  predajom reklamných predmetov a športových vecí zn. NIKE, ako aj rôznymi atrakciami a workshopmi pre účastníkov turnaja aj návštevníkov areálu.
Ďalšou novinkou je mobilná aplikácia, v ktorej nájdu účastníci a návštevníci turnaja všetky dôležité informácie ohľadne samotných zápasov (časový harmonogram, ihriská a výsledkový servis), kyvadlovej dopravy, ubytovania, stravovania a sprievodného programu počas turnaja.


Výsledkový servis bude ONLINE počas celého turnaja aj na www.vysledky.4sport.sk.


Vekové kategórie U12 – U15 odohrajú svoje zápasy na nasledovných ihriskách:
FA 1. FC Tatran Prešov – Mukačevská ul.
SOŠ Technická – Volgogradská ul.
ŠK Safi, Mukačevská ul.
Ľubotice – Pod Hájom 14
Fintice – Hlavná 21/6


Informácie o turnaji, rozpis zápasov jednotlivých kategórií, postupové kľúče a výsledkový servis, ale aj informácie ohľadne programu a voľnočasových aktivít budú počas celého turnaja poskytované aj v CALL CENTRE, na I. poschodí Bowlingu pri trati.


Všetkých Prešovčanov pozývame na vlajkový sprievod účastníckych tímov historickým centrom mesta Prešov v utorok 2. júla podvečer, spojený s bohatým kultúrnym programom, ktorého vyvrcholením ohňostroj a mini-diskotéka priamo pred budovou DJZ.


Slávnostné vyhodnotenie víťazov v všetkých vekových kategóriách prebehne v sobotu 6. Júla od cca 16.00 hod. v priestoroch 4 SPORT Areálu.


Zoznam prihlásených družstiev a bližšie informácie nájdete na www.fragariacup.4sport.sk.

Pridal: Redakcia PIS
1431
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK