Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Pivný festival 2019

Pivný festival 2019
Pivný festival - program
9. ročník Pivného festivalu, ktorý k letu v Prešove neodmysliteľne patrí, pre Vás organizuje spoločnosť 4 SPORT v priestoroch 4 SPORT Areálu(bývalý Jazdecký areál) na sídlisku III. v termíne 18. júla do nedele 4. augusta.


V ponuke bude cca 100 druhov piva, vrátane viacerých špeciálov, alko aj nealko siderov a radlerov z domácej produkcie, Čiech a Moravy, ale aj Nemecka, Belgicka či Anglicka.


Jednotným platidlom na festivale je už tradične „Pivný toliar“, ktorého hodnota bude tento rok 1,50 €. Toliarom bude možné platiť za všetky nápoje a jedlá, ponúkané v rámci festivalu. Toliare si návštevníci budú môcť zameniť v Zmenárňach, umiestnených pri vstupe do areálu festivalu, ako aj v blízkosti pódia.


Pre návštevníkov sme aj tento rok pripravili novinky - prvou a najväčšou je používanie vratných pohárov, ku ktorému nás priviedol z roka na rok sa zvyšujúci objem plastového odpadu a vedomie, že už dve použitia vratného pohára sú ekologickejšie ako jednorazové plastové poháre.


Poháre sú v objeme 0,5 l a sú určené na všetky čapované a rozlievané nápoje. Záloha za pohár je 1 toliar (1,5 €) a prvý pohár si zakúpite s prvým nápojom v stane. Použitý poháre si môžete vymeniť za čistý pri kúpe ďalšieho nápoja alebo odovzdať v Zmenárňach, ktoré budú viditeľne označené. Tam dostane každý návštevník za použitý pohár 1 toliar, alebo 1,5 €. Poháre sa umývajú v špeciálnej linke a budú návštevníkom k dispozícii počas celého festivalu.


Druhou novinkou sú 2 veľkoplošné stany na hlavnej spevnenej ploche pred pódiom, ktoré prinesú návštevníkom festivalu väčší komfort a viac zastrešeného priestoru na sedenie.


Rozloženie pivovarov/distribútorov piva v veľkoplošných stanoch bude vyznačené v „Mape festivalu “, ktorá bude k dispozícii v Zmenárňach a ktorá všetkým návštevníkom zjednoduší a urýchli orientáciu na festivale.


Aj tento rok budú okrem hlavnej spevnenej plochy s veľkoplošnými stanmi, sedením a veľkoplošným pódiom pre návštevníkov festivalu pripravené ďalšie 2 veľkoplošné stany na trávnatej ploche.


V rámci festivalovej gastronómie si návštevníci budú môcť vybrať z pestrého sortimentu pivných špecialít, ktoré budeme ponúkať v 2 výdajných miestach v rámci veľkoplošných stanov na hlavnej spevnenej ploche a v 1 výdajnom mieste v rámci veľkoplošných stanov na trávnatej ploche.


Príjemné posedenie poskytne návštevníkom festivalu aj terasa „Pivárne pri trati“ s kapacitou 120 miest, s bohatou ponukou grilovaných špecialít a pív, za ktoré bude možné platiť eurami.


Zmeny prinášame aj v oblasti sprievodného programu, ktorý bude prebiehať na veľkoplošnom pódiu iba počas víkendov, cez týždeň bude pre návštevníkov pripravený program priamo v stanoch – premietanie filmov a unplugged vystúpenia hudobných skupín vo veľkoplošných stanoch na trávnatej ploche počas pracovného týždňa.


TEAMBUILDING, FIREMNÝ VEČIEROK


Pivný festival je tou správnou adresou pre firemnú akciu, večierok, neformálne obchodné stretnutie alebo teambuilding. Prostredie desiatok druhov pív a vybraných jedál Vám k nim poskytne netradičnú atmosféru, ktorú nemusíte vytvárať sami, ale ktorá naopak čaká na Vás. Vaši priatelia, kolegovia či klienti tak prídu na večierok, ktorý je v plnom prúde už od začiatku a zážitok z neho bude pre všetkých nezabudnuteľný.


Podujatie pod záštitou primátorky mesta Prešov Andrey Turčanovej

Pridal: Redakcia PIS
2081
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK