PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/9553/program_kina_21-7-2019.html

Program kina 21.7.2019

udalosť sa už konala < CINEMAX Prešov < Kino

100 VECÍ 20:40 hod.
Žáner: komédia, rodinný
OBSAH:
Komediálny príbeh o tom najdôležitejšom v súčasnom materiálnom svete. Najlepší priatelia Toni a Paul sa na 100 dní vzdajú vďaka stávke všetkého, čo vlastnia. Každý deň dostanú jednu zo svojich vecí späť. Počas tejto výzvy si možno uvedomia, že jediné, bez čoho nejde žiť, je priateľstvo.


ANNABELLE 3: NÁVRAT 21:00 hod.
Žáner: horor
OBSAH:
Príbeh o zlovestnej bábike zo sveta filmov „V zajatí démonov“ prichádza vo svojom treťom pokračovaní. Tentokrát sú démonológovia Ed a Lorraine Warrenovci pevne odhodlaní zabrániť ďalšiemu nešťastiu a zlom posadnutú bábiku si prinášajú do svojho domu. V uzamknutej izbe, plnej artefaktov, ju s požehnaním kňaza bezpečne uložia za posvätené sklo vitríny. Čaká ich však nekonečná noc hrôzy, lebo Annabelle prebudí zákerných duchov v miestnosti, ktorí si vyhliadli novú obeť – desaťročnú Judi, dcéru Warrenovcov, a jej kamarátky.


AVENGERS: ENDGAME 14:50 hod.
Žáner: akčný, fantasy
OBSAH:
Záverečené dejstvo ságy Avengers od štúdia Marvel. Po zničujúcich udalostiach, opísaných vo filme Avengers: Nekonečná vojna, sa svet ocitol v troskách. Polovica všetkých bytostí bola vyhubená. Avengers sa so zvyškami svojich spojencov ešte raz dajú dohromady, aby zvrátili Thanosove zločiny a znovu nastolili poriadok vo vesmíre.


LEVÍ KRÁĽ
2D: 15:10, 17:50, 20:30 hod.
3D: 19:50 hod.
Žáner: animovaný, dobrodružný, dráma
OBSAH:
Walt Disney uvádza nové spracovanie legendárneho príbehu. V africkej savane sa narodí malý Simba, syn levieho kráľa Mufasu. Malý princ zbožňuje svojho otca a postupne sa učí, ako sa stať dobrým panovníkom. Nie každý v kráľovstve je však jeho príchodom nadšený. Mufasov brat Scar, ktorý mal byť pôvodne následníkom, má vlastný temný plán, ako sa dostať na trón... Levia skala sa stane svedkom súboja plného intríg, ktorý končí tragédiou a Simbovým vyhnanstvom. Malý lev sa náhle musí postarať sám o seba. S pomocou nových priateľov – bezstarostnej dvojice Timon a Pumba – Simba pomaly dospieva a pripravuje sa vziať si to, čo mu právoplatne náleží...


LOLI PARADIČKA 13:40, 18:00, 20:10 hod.
Žáner: romantická komédia
OBSAH:
VÝCHOD, LÁSKA, PEŇEŽI.


Romantická komédia o láske dvoch „nešťastníkov“ z východného Slovenska. Smiešno-smutný príbeh o nádeji a trpkosti života. Keď sa Milan, jarmočný predavač cukroviniek, dozvie, že Veronka mu ukradla dva turecké medy, pretože bola hladná, zľutuje sa nad ňou a kúpi jej obed. Veronka sa chce Milanovi odvďačiť a ponúkne sa mu za predavačku do stánku. Medzi oboma to zaiskrí a po búrlivej noci v lacnej ubytovni na okraji mesta sa do seba zaľúbia a začnú si plánovať spoločný život. Veronke pritom neprekáža, že Milan nemá nohu. Milanovi zasa neprekáža, že Veronka je Rómka. Prijme však takúto „nekonvenčnú“ dvojicu aj spoločnosť? Podarí sa Milanovi a Veronke obhájiť svoju lásku?


PODFUKÁRKY 18:30 hod.
Žáner: komédia
OBSAH:
Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú hrdinky komédie PODFUKÁRKY. Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze...veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia?


PSIA DUŠA 2 12:30 hod.
Žáner: rodinný
OBSAH:
Baily je oddaný a milý psík a do životov Ethana a jeho vnučky CJ prináša iba radosť a smiech. Má však zvláštne poslanie. Jeho duša sa na konci jeho síl prevtelí do iného psíka a Baily si tak vždy musí nájsť cestu späť ku svojej spriaznenej duši.


SPIDER-MAN: ĎALEKO OD DOMOVA
2D: 13:00, 18:20 hod.
3D: 17:10 hod.
Žáner: akčná fantasy komédia
OBSAH:
Po udalostiach z Avengers: Endgame sa Spider-Man stretáva s celkom novou zodpovednosťou. Vo svete, ktorý sa navždy zmenil, však naňho číhajú aj nové hrozby. Peter sa s priateľmi vyberie oddýchnuť si na prázdniny do Európy, no Nick Fury sa ho snaží presvedčiť, aby sa pridal k novému superhrdinovi menom Mysterio v boji proti záhadným Elementálom. To je však úplný opak toho, čo chce Spider-Man...


STARÁ LÁSKA NEHRDZAVIE 15:40 hod.
Žáner: romantická komédia
OBSAH:
NEMALI VLASTNE NIČ SPOLOČNÉ.


Charlotte Field (Charlize Theron) je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Je šikovná, krásna, vzdelaná, pracuje v diplomacii a má talent na všetko. Fred Flarsky (Seth Rogen) je nadaný novinár na voľnej nohe, ktorý priťahuje problémy. Nemajú vôbec nič spoločné, až na to, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a on bol do nej zaľúbený. Keď sa po rokoch náhodou stretnú, Charlotte, očarená jeho zmyslom pre humor, sa zrazu vráti v čase a spomenie si na svoje mladícke ideály. V náhlom impulze ponúkne Fredovi, aby pre ňu písal prejavy pre práve spustenú prezidentskú kampaň. A hoci sa on v jej kruhoch pohybuje ako slon v porceláne, iskra preskočí a romanca je na svete...spolu so sériou neočakávaných incidentov na vysokej úrovni.


TAJNÝ ŽIVOT MAZNÁČIKOV 2 13:10, 15:50 hod.
Žáner: animovaný, komédia
OBSAH:
Z prvého dielu Tajného života maznáčikov vieme, čo robia naši zvierací kamaráti, vtedy keď nie sme doma. Ak vás to nastrašilo, tak sa pripravte na ďalšie veľké prekvapenie. V pokračovaní zistíte, ako sa vaši miláčikovia vyrovnávajú s veľkými emóciami. A že to sú teda drámy!


Teriér Max sa horko ťažko vyrovnal so skutočnosťou, že nie je jediným obľúbencom svojej paničky Katie, a už sú na obzore ďalšie nečakané zmeny. Najskôr sa k nim nasťahoval ten chlap. Potom Katie začala priberať a na nejaký čas odišla. Keď sa vrátila, priviezla so sebou nejaké malé dieťa. Keďže bolo totálne bezbranné a neschopné, začal ho Max na každom kroku strážiť a chrániť. Z neustálych starostí si vytvoril nervový tik, na ktorý veterinár Maxovi naordinoval pobyt na dedine. Veľká chyba! Pobyt v prírode znamená pre každé mestské zviera doslova peklo, spôsobované nepriateľskými dedinskými zvieratami. Ani Maxovi kamaráti z prvého dielu nezažívajú najlepšie časy. Jeho psia láska Gidžetka dostane na stráženie Maxovu najobľúbenejšiu hračku, ktorá nedopatrení skončí v byte plnom zúrivých mačiek. Gidžetka prestrojená za mačku musí zahájiť záchrannú akciu. Panička bieleho králika Snowballa sa zase našla v superhrdinoch. Oblieka ho do smiešnych oblečkov. To by Snowballovi až tak nevadilo, keby za ním kvôli jeho superhrdinskej povesti neprišla fenka Daisy a nepožiadala ho o pomoc s misiou, na ktorú prezlečený králik za superhrdinu nemôže stačiť. Ak majú obstáť, musí sa Max, Gidžetka a Snowball postaviť svojim vlastným strachom a obavám. V prvom rade ale zažijú kopec psej, mačacej, škrečkovskej a vtáčej zábavy v príbehu, po ktorom sa už nikdy na svojich chlpatých parťákov nebudete pozerať rovnakými očami.


Tajný život maznáčikov 2 vznikol aj vďaka fenomenálnemu úspechu prvého dielu. Jeho tvorcovia z Illumination Studios majú na úspechy patent, keďže v ich hlavách sa zrodili filmy ako Mimoni, Spievaj alebo Grinch.


WILLY A KÚZELNÁ PLANÉTA 12:50, 15:00 hod.
Žáner: animovaný, rodinný
OBSAH:
Malý Willy cestuje s rodičmi vesmírom. Po nehode vesmírnej lodi sa sám v záchrannom moduly dostáva na neznámu, divokú planétu. Našťastie má so sebou dôležitého parťáka – robota Bucka. V cudzom svete na neho číha veľa nástrah a objavov…

 
  Kino | CINEMAX Prešov | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 620 krát |  diskusia (0)