Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Čarovné hrady a zámky – výstava čarovných fotiek

Výnimočná edícia Čarovných kníh sa rozšíri o ďalší prírastok, tentoraz pre vás pripravujeme celoskovenskú knihu Čarovné hrady a zámky.


Nová kniha ešte prejde dlhou cestou pokým sa dostane do vaších rúk a preto sme si pre vás pripravili malú ochutnávku toho, čo v nej nájdete. A načo sa môžete tešiť? To vám odhalí výstava čarovných fotografií k tejto pripravovanej knihe.


Srdečne vás pozývame na výstavu fotografií k tejto pripravovanej knihe, ktorá sa koná v priestoroch OC MAX v Prešove do 11.10.2019.


Čo všetko uvidíte?
Slovensko je krajina, ktorá je bohatá na hrady a zámky a sú úžasným dôkazom toho ako v minulosti žili naši predkovia. Na výstave vám ukážeme tie najznámejšie hrady a zámky v čarovnom svetle. Môžete sa tešiť na Bojnická Zámok, Trenčiansky hrad, Spišský hrad, Haličský zámok a ďalšie zaujímavé hrady.


Výstava vám odhalí prierez toho najzaujímavejšieho, čo na Slovensku máme. Pripravovaná kniha Čarovné hrady a zámky vám však prinesie oveľa rozsiahlejší pohlaď na tento krásny kút Slovenska až na vyše 100 čarovných fotografiách. Určite je na čo sa tešiť.


Vstup na výstavu je bezplatný.

Pridal: Redakcia pis.sk
623
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK