Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Josef Laufer v divadle Viola

Pozývame Vás na program Josefa Laufera, ktorého turné sa uskutočňuje pri príležitosti významného životného jubilea umelca a zároveň je aj oslavou jeho úspešného 60 ročného pôsobenia na scéne.


Tvorba a aktivity Josefa Laufera zahŕňajú viaceré umelecké oblasti. Poznáme ho ako herca, speváka, textára, baviča, scenáristu, moderátora, tlmočníka, prekladateľa, režiséra v oblasti zábavy a v poslednom období aj ako autora kníh. Josef Laufer natočil desiatky titulov na desiatkach nosičov, najčastejšie s vlastným textom, v rôznych jazykoch. Vo svojej zábavnej show takmer dve hodiny spieva naživo s half-playbackom. Okrem spevu počas programu ponúkne i hovorené slovo, predstaví svoje veľké hity ako Sbohem lásko já jedu dál, Mária, ale zaspieva aj nevyblednuté tituly od T. Jonesa, F. Sinatru, G. Bécauda a publikum postaví na nohy temperamentnými španielskymi rytmami. V roku 2018 bol ocenený titulom "MISTR ZÁBAVY" za svoj celoživotný prínos v oblasti zábavného umenia.


Vstupné: 25 € predpredaj / 28 € v deň koncertu


Vstupenky: online na www.violapresov.sk alebo aj priamo vo Viole v čase otváracích hodín kaviarne.


Lístky je možné zakúpiť elektronicky priebežne, najneskôr 65 minút pred začiatkom podujatia. Hodinu pred predstavením sú voľné vstupenky zaradené do predaja priamo vo VIOLE.

Pridal: Redakcia pis.sk
1149
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK